Home Gaming F1 Wereldkampioen Lewis Hamilton in COD: Infinite Warfare

F1 Wereldkampioen Lewis Hamilton in COD: Infinite Warfare

by Mark van Truijen

Autocoureur en drievoudig wereldkampioen Lewis Hamilton voegt zich bij de cast van Call of Duty: Infinite Warfare en verschijnt in Activision’s aankomende release dit najaar. Lewis Hamilton kruipt in de rol van een ingenieur aan boord van de Retribution, één van de laatst overgebleven oorlogsschepen van de United Nations Space Alliance (UNSA), na een verwoestende aanval op hun vloot in het openingsmoment van de game. 

schermafbeelding-2016-10-19-om-10-53-59

“Ik ben al lange tijd een Call of Duty fan, dus het is een absolute eer om onderdeel van dit spel en de franchise te zijn”, zegt Lewis Hamilton. “Het onderdeel worden van het spel en het bijhorende proces waren geweldig om mee te maken, vanaf het moment van het scannen van mijn gezicht tot aan het samenwerken met het team en het vastleggen van mijn bewegingen. Ook het ontmoeten van de developers in de studio en zelf kunnen zien hoeveel werk en energie er in deze game gaat was een onvergetelijke ervaring.”

“Iedereen bij Infinity Ward had er zin in om met Lewis te werken, aangezien wij allemaal groot fan van hem zijn,” aldus Infinity Ward Narrative Director Taylor Kurosaki. “Hij kwam naar Call of Duty met dezelfde instelling als hij heeft tijdens zijn races: vastbesloten om te presteren – wat hij zeker heeft gedaan!”

schermafbeelding-2016-10-19-om-10-55-39

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: