Home Gaming F1 23 aankondiging komt binnen een week van nu, aldus geruchten

F1 23 aankondiging komt binnen een week van nu, aldus geruchten

by Mark van Truijen

Codemasters maakt een breed scala aan racegames, maar de serie waar het jaar na jaar nieuwe afleveringen van blijft uitbrengen is natuurlijk F1. Traditioneel heeft het bedrijf nieuwe jaarlijkse F1-afleveringen uitgebracht in de vroege zomermaanden, en het lijkt erop dat het er dit jaar niet ver vandaan is om onthuld te worden.

Dat zegt de prominente leaker @billbil_kun op Twitter, die onlangs zei dat F1 23 zal worden aangekondigd door Codemasters en EA “minder dan een week vanaf nu”, en dat het ergens tussen 13 en 20 juni zal worden uitgebracht, met standaard- en Deluxe-edities beschikbaar voor spelers om te kopen. De lek werd ook vergezeld van key art voor het spel. Bekijk het hieronder.

Interessant is dat Codemasters ook werkt aan een nieuwe WRC-game, en dezelfde leaker heeft eerder beweerd dat deze ook “zeer binnenkort” zal worden aangekondigd. Hoe dichtbij de aankondigingen van beide spellen zullen zijn, moet nog blijken, maar hoe dan ook, het lijkt erop dat Codemasters een drukke paar weken en maanden voor de boeg heeft.

https://twitter.com/billbil_kun/status/1649433944062849025?s=20

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x