Home Movies Exclusieve Premium Movie Package samengesteld voor Warcraft The Beginning

Exclusieve Premium Movie Package samengesteld voor Warcraft The Beginning

by Mark van Truijen

Universal Pictures International (theatrical), Universal Pictures Benelux (home entertainment) en gamesuitgever Blizzard Entertainment slaan de handen ineen voor een branchebrede samenwerking met de release van de film WARCRAFT: THE BEGINNING. Bij Bol.com wordt er vanaf 26 mei een exclusieve Premium Movie Package aangeboden. Deze limited edition – er worden slechts 500 stuks gemaakt – bevat een Nationale Filmbon* voor WARCRAFT: THE BEGINNING, een code om de game World of Warcraft** te downloaden én een pre-order op de Blu-ray/DVD Steelbook die later dit jaar wordt uitgebracht.

WARCRAFT: THE BEGINNING is vanaf 2 juni te zien is in de bioscoop, in 3D en IMAX 3D. De Blu-ray/DVD release staat gepland voor het najaar van 2016.

OVER DE FILMWoWOrc.png

De spectaculaire 3D actiefilm WARCRAFT: THE BEGINNING, is gebaseerd op de wereldwijde online game World of Warcraft.

In WARCRAFT: THE BEGINNING wordt het koninkrijk Azeroth en haar bevolking bedreigd door de komst van gevaarlijke en gewelddadige Orcs. Zij zijn op zoek naar

een nieuw gebied voor hun volk, omdat hun eigen land vernietigd is. Wanneer er een verbinding ontstaat tussen de werelden van de mensheid en de Orcs, zal één van twee volledig verdwijnen en uitsterven. Twee helden, afkomstig uit de twee verschillende werelden, staan tegenover elkaar om te vechten voor de redding van hun eigen toekomst en nageslacht.

WARCRAFT: THE BEGINNING wordt uitgebracht door Legendary Pictures en Universal Pictures en is geregisseerd door Duncan Jones (Moon, Source Code). Met o.a. Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky en Daniel Wu.

*De Nationale Filmbon is enkel in te leveren voor WARCRAFT: THE BEGINNING en is in te leveren bij elke bioscoop in Nederland. Toeslag van toepassing op IMAX.

OVER DE GAME
WoWStandardpack.pngAls de film is afgelopen gaat de strijd door! Ervaar het begin van het epische verhaal van een van de spannendste fantasiewerelden ooit gecreëerd en zet het avontuur

**De game bevat World of Warcraft® en alle uitbreidingen tot en met Warlords of Draenor® en een gratis abonnement van 1 maand. Als je langer speelt, worden er abonnementskosten in rekening gebracht. Je kunt de codes inwisselen op de startpagina van Warcraft.com/movie vanaf 25 mei 2016 tot 1 augustus 2016. Voor meer informatie, klik hier. daarna voort in de World of Warcraft®-videogame. Doe mee met miljoenen machtige helden in een magische en mythische online wereld en tijdloos avontuur.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: