Home Movies Exclusieve Hoe Tem je een Draak 3 glow-in-the-dark experience bij Kinepolis

Exclusieve Hoe Tem je een Draak 3 glow-in-the-dark experience bij Kinepolis

by Pim, Sel

Sinds zaterdag 9 februari jl. kunnen bezoekers van Kinepolis in een speciaal voor de film gemaakte HOE TEM JE EEN DRAAK 3 Glow-in-the-Dark Experience op de foto gaan met de twee belangrijkste draken uit de film Tandloos en de Hemelfeeks. 

De speciaal voor Kinepolis gecreëerde fotohoek is 6 meter breed en 4 meter diep en deze bijzondere in-cinema beleving geeft je een betoverend kijkje in drakenland. Het is de ultieme kans voor bezoekers van Kinepolis om voor of na hun filmbezoek de bijzondere wereld van HOE TEM JE EEN DRAAK 3 in te stappen en oog-in-oog te staan met Tandloos en de Hemelfeeks. 

De Glow-in-the-Dark Experience zal in de onderstaande bioscopen geplaatst worden: 

Kinepolis Hoofddorp: 9 februari tot 15 februari 
Kinepolis Den Bosch: 16 februari tot 22 februari 
Kinepolis Jaarbeurs Utrecht: 23 februari tot 1 maart 
Kinepolis Breda: 2 maart tot 10 maart

Speciaal optreden van FOURCE
In Kinepolis Jaarbeurs Utrecht zal er bovendien na afloop van de middagvoorstelling op 23 februari een speciaal optreden zijn van de populaire boyband FOURCE, die voor de film de song “Lopen op de maan” heeft uitgebracht. Om bezoekers de kans te geven om bij dit exclusieve optreden van FOURCE aanwezig te zijn, is nu al de kaartverkoop van de vertoning van HOE TEM JE EEN DRAAK 3 op zaterdag 23 februari a.s. om 14.30 uur gestart. Tickets zijn te bestellen via: https://kinepolis.nl/films/hoe-tem-je-een-draak-3.

Win mooie filmprijzen
Ook worden er zolang de voorraad strekt in alle bioscopen waar de Glow-in-the-Dark Experience te beleven is posters en Tandloos-masker uitgedeeld aan de bezoekers die een foto maken in de Glow-in-the-Dark Experience. Als je de foto ook nog uploadt via kinepolis.nl/draak zijn er bovendien naast een Kinepolis 5-sterrenticket, waarmee je vijf keer gratis naar de film kan, mooie prijzen te winnen zoals merchandise artikelen van de film waaronder draken, tasjes, tattoo sheets en stickervellen.

HOE TEM JE EEN DRAAK 3 is het langverwachte laatste deel van één van de meest populaire animatiefilmseries ooit over de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking en een Helleveeg-draak en draait nu in heel Nederland in de bioscoop, in 2D en 3D.

DreamWorks Animation presenteert het langverwachte nieuwe deel van één van de meest populaire animatiefilmseries ooit: HOE TEM JE EEN DRAAK 3

Wat begon met de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking en een echte Helleveeg-draak is nu uitgegroeid tot een trilogie over de avonturen van Hikkie en Tandloos. In dit nieuwe hoofdstuk ontdekken ze eindelijk waar ze voor bestemd zijn: Hikkie wordt het hoofd van het dorp Berk met Astrid aan zijn zijde, en Tandloos wordt de leider van de draken. Dan worden ze geconfronteerd met een levensbedreigend gevaar en valt Tandloos voor een Hemelfeeks-draak. De vriendschap tussen Hikkie en Tandloos wordt hierdoor meer dan ooit op de proef gesteld.

Regisseur Dean DeBlois en de hele Amerikaanse sterrencast doen allemaal weer mee aan How to Train Your Dragon 3. Productie is in handen van Brad Lewis (RatatouilleANTZ) en Bonnie Arnold, de vaste producente van de How to Train Your Dragon-films (en daarnaast ook ToyStory en Tarzan).

In de Nederlandse versie met de stemmen van o.a. Patrick Martens (Hikkie), Terence Schreurs (Astrid), Thekla Reuten (Valka Heilbot), Géza Weisz (Eret), Erik van der Hoff (Hork) en Daniël Boissevain (Grimmel).

HOE TEM JE EEN DRAAK 3 / HOW TO TRAIN YOUR DRAGON 3 draait nu in de bioscoop, in 2D en 3D.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: