Home Gaming Eve online Tiamat update uitgebracht

Eve online Tiamat update uitgebracht

by Jeffrey van den Bogaart

Eve online is een erg grote speler onder de MMORPG’s. Het speelt zich grotendeels af in de ruimte waar jij en vrienden (corporaties) grote gevechten aangaan tegen zowel echte spelers als NPC’s. Eve online heeft in de afgelopen 11 jaar meer dan 20 grote update’s uitgebracht en het team heeft nu als target om rond de 5 a 6 weken een nieuwe update uit te voeren.

De Tiamat update heeft een aantal veranderingen met zich meegebracht zo is er een nieuwe tactische destroyer toegevoegd. Ook is er een grote verbetering voor het managen van jou corporatie hier is namelijk een nieuwe Tool voor aangebracht in de game waardoor het organiseren en het aantrekken van nieuwe leden voor je corporatie makkelijker wordt. Er zijn ook nog een paar andere veranderingen in de game aangebracht. Zo zijn de kwaliteit en diversiteit van ‘projectille’ wapens verbeterd en beter afgesteld. De audio en graphix zijn ook goed onderhanden genomen zo zijn de geluiden verbeterd voor diverse onderdelen van het spel en is er een nieuw ‘physically based rendering systeem’ aan de game toegevoegd waardoor de structuur van objecten eerder en beter zichtbaar wordt.

Maar er is nog meer, Eve laat weten dat er nieuwe stukken te ontdekken zijn maar dat deze delen wel goed bewaakt zullen worden. Op de site van Eve zelf staat een grote lijst met veranderingen.

http://community.eveonline.com/releases/tiamat/

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: