Home Gaming Etrian Mystery Dungeon is nu uit in Europa!

Etrian Mystery Dungeon is nu uit in Europa!

by Mark van Truijen

NIS America heeft vandaag aangegeven dat Etrian Mystery Dungeon vanaf vandaag ook in Europa verkrijgbaar is voor de Nintendo 3DS!

Etrian Mystery Dungeon is een game voor de Nintendo 3DS, zowel fysiek als digitaal. De actie / turn-based combat laat monsters vechten. Het gaat niet alleen over het gebruik van de de juiste vaardigheden, maar ook om een elegante en strategische positionering. Spelers vormen hun partijen met bekende Etrian Odyssey klassen, zoals Landsknecht en Runemaster, pas individuen aan met Etrian stijl. Ook kun je je karakter altijd zelf nog aanpassen. Verder zijn er verschillende niveaus en paden, kerkers en overige spannende dingen te zien in deze game!

Belangrijkste kenmerken:

Infinite Dungeons te ontdekken – Etrian Mystery Dungeon bevat de willekeurige kaart functie, die elke keer dat een speler in de kerker komt, de vloer veranderd. Deze feature, geërfd van de Mystery Dungeon-serie, daagt de spelers met een nieuwe doolhof en sterkere monsters elke keer, biedt hen onbeperkte herspeelbaarheid!

Aandacht voor detail – De Etrian Odyssey traditie van de partij is in volle kracht voor Etrian Mystery Dungeon. Na de eerste reis als een Landsknecht, kunnen spelers vrij hun partij van 4 kiezen uit maximaal 10 verschillende klasse. Terwijl elke klasse een unieke vaardigheden heeft, kunnen karakters ook nieuwe vaardigheden krijgen door middel van vaardigheidsbomen.

Is niet uw grootvader Combat – Het unieke perspectief van Etrian Mystery Dungeon betekent dat er speciale aandacht zal worden gegeven bij de keuze van de partijleden en het upgraden van hun capaciteiten. Met kerkers boordevol vijanden, de buit en het geld verzameld op het spel staan, zijn 100 procent zeker in capaciteiten van uw partij is van cruciaal belang voor het overleven.

Etrian_MD_LOGO_TM_SMALL

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: