Home Gaming ESO-spelers slachten 1 miljoen draken af en zamelen zo $200,000 in voor het goede doel

ESO-spelers slachten 1 miljoen draken af en zamelen zo $200,000 in voor het goede doel

by Pim, Sel

Vandaag kondigt ZeniMax Online Studios aan dat The Elder Scrolls Online-spelers erin geslaagd zijn om het vooropgestelde doel te behalen en zo $200,000 in te zamelen om wereldwijd de levens van huisdieren te helpen redden en verbeteren via Animal Society (Noord-Amerika) en FOUR PAWS (pan-Europees). Daarbovenop hebben spelers rechtstreeks $1,509.34 ingezameld voor de goede doelen, wat het totaal brengt op $201,509.34 aan donatiegeld. De donatie van $200,000 wordt gelijk verdeeld tussen Best Friends Animal Society en FOUR PAWS.

Als onderdeel van het #SlayDragonsSaveCate-initiatief, hebben spelers sinds 1 oktober hard gewerkt om de katachtige bewoners van Elsweyr te beschermen door draken af te slachten – per vijf gevelde gevleugelde monsters, doneerde Bethesda $1 USD tot maximaal $200,000. Dat wil zeggen dat er één miljoen draken neergehaald zijn in iets meer dan twee maanden!

Spelers kunnen hun draken-slachtpartij voortzetten door het Elsweyr-hoofdstuk of de onlangs gereleasete Dragonhold DLC te spelen op PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Meer details van de #SlayDragonsSaveCats-campagne vind je hier: www.elderscrollsonline.com/en-us/slaydragonssavecats.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: