Home GamingAndroid EPOS H3 Hybrid review

Eerder dit jaar kwam EPOS met de H3 headset, de headset kwam met een goed geluid, maar EPOS bedacht een aanpassing. Zo geschiedde en nu is er de H3 Hybrid. Deze headset doet op papier alles wat de H3 ook doet en zou het dan beter moeten maken. Wij namen de proef op de som.

Waarom deze H3 de naam Hybrid heeft gekregen is niet voor niets, de originele H3 kon namelijk enkel via een 3.5mm jack verbonden worden, de Hybrid maakt het ook mogelijk om verbonden te worden met USB en bluetooth. Het geeft je dus net wat meer vrijheid om te spelen of te luisteren. Wel moet ik erbij vertellen dat voor sommige apparaten een bluetooth dongle nodig is om te verbinden.

Iets wat erg fancy is aan de Hybrid is de multi optie, het is namelijk mogelijk om zowel met Bluetooth als met 3.5mm jjack tegelijk verbonden te zijn. Dus je kan hem in je controller hebben en het geluid van je game afspelen, daarnaast tegelijk ook nog je telefoon beantwoorden. Het maakt het sociaal iets handiger. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk een third party chat app te gebruiken, zoals discord. Je bent dan niet enkel afhankelijk van je console. Naast dat het natuurlijk een gaming headset is, is deze ook te gebruiken om muziek mee te luisteren. De microfoon kan er volledig afgehaald worden en er is dan een plastic cover om dit te bedekken. Je hoeft dus niet meer meerdere headphones in huis te halen, met deze heb je aan 1 genoeg.

De headset oogt vrij strak en degelijk en valt daardoor niet meg aop. Hij komt in twee kleuren, volledig zwart of zwart met wit. Wij hadden de zwarte versie welke gewoon strak eruit ziet. Hij voelt vrij licht aan en daardoor zit hij meteen lekker op het hoofd. Maar het draait natuurlijk om het geluid.

Het geluid bij EPOS headsets is over het algemeen gewoon goed, hier is het geen verassing dat het goed is. Het geluid is helder en stoort niet. De bass had iets meer aanwezig mogen zijn maar verder niks aan te merken. Ook voor muziek is het geluid heerlijk.

De headset geeft je een beetje tussen de 19 en 24 uur aan speeltijd op een enkele lading. Dat is best lang. Opladen gaat ook gemakkelijk via de USB kabel. De H3 Hybrid is wat duurder dan de gewone H3, maar je krijgt ook iets meer voor je geld. Het is een allround pakket dat je aanschaft.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: