Home GadgetsEPOS EPOS H3 Hybrid gaming-headset back-to-school actie

EPOS H3 Hybrid gaming-headset back-to-school actie

by Mark van Truijen

Premium gaming audiomerk EPOS maakt zich klaar voor ’back-to-school’ met een tijdelijke aanbieding voor de H3 Hybrid-gamingheadset. Van 15 tot 31 augustus is deze premium headset verkrijgbaar in zowel Onyx Black als Ghost White met €50,- korting, waardoor de verkoopadviesprijs geen € 179,- maar €129,- bedraagt.

De H3 Hybrid-headset is multifunctioneel en geoptimaliseerd voor console en biedt lichtgewicht comfort voor de dagelijkse gamesessies na schooltijd. Meer informatie over de headset en prijzen kan hier gevonden worden.

De EPOS H3 Hybrid-gamingheadset biedt een voor console geoptimaliseerde duale verbinding met gelijktijdige bekabelde audiomixing. Dit betekent bijvoorbeeld dat je in-game kunt zijn op je console en tegelijkertijd je Discord-chat of een oproep op je telefoon kunt mixen via de Bluetooth®-verbinding. Met een batterijduur van 34 uur via Bluetooth®, een bekabelde verbindingsoptie en een afneembare lift-to-mute microfoonarm voor helder verstaanbare gamechat, is de H3 Hybrid-headset een must-have voor gamers die op zoek zijn naar veelzijdigheid in gebruik en chatfuncties tijdens het gamen op de console.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: