Home Gaming Enshrouded toont eerste gameplay beelden

Enshrouded toont eerste gameplay beelden

by Pim, Sel

Vandaag heeft Keen Games een nieuwe diepgaande gameplaytrailer uitgebracht voor de aankomende coöp survival-crafting actie-RPG Enshrouded, waarin spelers een dieper inzicht krijgen in de gevechtsmechanismen van het spel als onderdeel van een toegewijde videoserie die de kernpijlers van gevecht, bouwen en overleven belicht.

De eerste diepgaande presentatie introduceert spelers aan de harde en meedogenloze wereld van Enshrouded, die gevuld is met gevaren te midden van de ruïnes van het verloren koninkrijk en de ellendige mist die de wereld heeft verzwolgen. Spelers moeten vechten om te overleven door zich te richten op hun doelwit, de aanvalspatronen van vijanden te bestuderen en inkomende aanvallen te blokkeren of te pareren. Zodra de uithoudingsvermogen van de vijand volledig is uitgeput, kunnen spelers een genadeloze aanval ontketenen – een verwoestende klap die enorme schade toebrengt aan het doelwit.

Enshrouded biedt een grote verscheidenheid aan krachtige wapens om verschillende speelstijlen te ondersteunen. Licht melee-wapens zoals zwaarden en zware melee-wapens zoals hamers en bijlen stellen spelers in staat om vijanden van dichtbij te bestrijden, terwijl bogen en verschillende soorten pijlen zorgen voor aanvallen op afstand. Staven zijn geschikt voor snelle schoten van elementaire magie van een afstand, en staven creëren zware magische aanvallen die het best geschikt zijn voor groepen vijanden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: