Home Gaming Enorm populair ‘Pixel Starships’ biedt een geweldig ruimteschipmanagementspel in een enorm 8-bits online universum

Enorm populair ‘Pixel Starships’ biedt een geweldig ruimteschipmanagementspel in een enorm 8-bits online universum

by Jos Vis

Indie-game-ontwikkelaar en -uitgever SavySoda kondigt met trots de STEAM-release aan van de veelgeprezen ruimteschip-managementgame van de studio, Pixel Starships. Pixel Starships, gefinancierd door de gemeenschap en eerder uitgebracht op iOS- en Android-compatibele apparaten, is vandaag beschikbaar op pc en MacOS als een F2P-download via Early Access. Het STEAM Deck wordt ook ondersteund. Pixel Starship is ’s werelds eerste volledige ruimteschipmanagementgame in een 8-bit enorm online universum, waarin je elk aspect van je schip bestuurt, van constructie tot gevechten in een enkele hardnekkige wereld. Meer dan 7 miljoen kapiteins hebben zich aangesloten bij het universum dat blijft groeien in functies en populariteit.

Pixel Starships nodigt jou en je bemanning uit op een epische reis om de ruimte te verkennen. Bereid je voor op een gloednieuw avontuur dat zich uitstrekt over sterrenstelsels die schitteren van nieuwe werelden. Tijdens dit geweldige avontuur kom je zwermende vijandelijke armada’s tegen, verken je vreemde zoektochten, zet je mijnbouwposten op en doorkruis je onontgonnen grenzen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: