Home Gaming Engineering Puzzle Game Poly Bridge 3 Nu verkrijgbaar

Engineering Puzzle Game Poly Bridge 3 Nu verkrijgbaar

by Jos Vis

Dry Cactus is verheugd aan te kondigen dat Poly Bridge 3, de nieuwste toevoeging aan hun Poly Bridge-serie, vandaag verkrijgbaar is voor Windows, Mac en Linux via Steam.

Poly Bridge 3 is het derde deel van een simulatiefranchise die wereldwijd miljoenen spelers heeft veroverd en zal voortbouwen op het succes van zijn voorgangers. De nieuwe versie biedt een meer meeslepende, uitdagende en gepolijste ervaring dan ooit tevoren, terwijl spelers nog steeds de mogelijkheid krijgen om allerlei soorten bruggen te ontwerpen en te bouwen. Ga aan de slag met eenvoudige houten loopbruggen voordat u overstapt naar complexe hangbruggen over grote afstanden.

Samen met Poly Bridge 3 wordt een innovatieve Twitch-extensie gelanceerd die een nooit eerder vertoond niveau van interactiviteit tussen kijker en streamer introduceert.

De extensie stelt kijkers in staat om op nieuwe en opwindende manieren met het spel om te gaan, zoals het suggereren en aanpassen van brugontwerpen, zodat kijkers kunnen zien of hun brug standhoudt of spectaculair faalt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: