Home Gaming Encased RPG komt 26 september naar Steam Early Access

Encased RPG komt 26 september naar Steam Early Access

by Jos Vis

Op 26 september wordt Encased –een isometrische RPG in een sci-fi, post-apocalyptische setting– uitgebracht in Early Access. De game werd in september 2018 met succes gefinancierd op Kickstarter en is momenteel een van de top 50 games op de verlanglijst op Steam!

Aan het begin van Early Access kunnen spelers de proloog en de eerste act van het spel voltooien. Je speelt als een medewerker van de CRONUS Foundation, aangeworven om te wonen in de zone en de abnormale zone te bestuderen die bekend staat als de Dome. Tijdens een expeditie veroorzaakt de speler een mysterieus incident dat leidt tot een cyclus van gebeurtenissen die de wereld onder de Koepel voor altijd zal veranderen. De eerste Early Access-release bevat meer dan 10 uur gameplay. Naast de hoofdmissie hebben spelers de mogelijkheid om verschillende side-quests uit te voeren, vaardigheden en karakterkenmerken te ontwikkelen, deel te nemen aan meerdere turn-based gevechten en enkele van de open wereld en CRONUS-vestingwerken te verkennen.

Tijdens Early Access zullen we regelmatig updates uitbrengen om de hoeveelheid beschikbare content, locaties en quests aanzienlijk te vergroten.

Belangrijkste kenmerken:

  • Een verhaal over gebeurtenissen vóór, tijdens en na de apocalyps
  • Je keuze van het hoofdpersonage-archetype bestaat uit vijf verschillende divisies, elk met unieke mogelijkheden
  • Een systeem van skill trees en vaardigheden die flexibele hero- customization bieden
  • Klassieke turn-based gevechten
  • Bijzonderheden en artefacten achtergelaten door de mysterieuze voorvaderen
  • Open wereld en niet-lineaire voortgang van de hoofdopdrachten
  • Een verscheidenheid aan wapens en bepantsering, zonder welke het onmogelijk zou zijn om te overleven in deze wrede post-apocalyptische wereld
  • Honderden unieke personages en een wereldwijde sandbox-kaart met verschillende willekeurige ontmoetingen

Extra informatie:

Encased is een isometrisch rollenspel dat zich afspeelt in een sci-fi, post-apocalyptische setting. De game speelt zich af in een open wereld met meer dan 200 locaties, met meer dan 100 side-quests en 75 willekeurige evenementen. Tijdens het hoofdverhaal, met meer dan 30 uur speeltijd, kunnen spelers ervoor kiezen om lid te worden van een van de vijf hoofdfracties of neutraal te blijven. Elke actie, beslissing en criminele handeling van de speler zal de reputatie van onze held en de ontwikkeling van het complot beïnvloeden.

Verhaal:

Het verhaal begint in de jaren zeventig en draait om de studie van de Dome, een gigantische object van onbekende oorsprong, ontdekt in een onbekende woestijn. De multinationale CRONUS-stichting is verantwoordelijk voor de voortdurende kolonisatie en studie van de afwijking. CRONUS is opgericht door ’s werelds toonaangevende regeringen en verdient enorme sommen geld door de verkoop van artefacten gevonden onder de Dome, en de daarvan afgeleide patenten. De game begint met een expeditie naar een wetenschappelijk complex nabij het centrum van de koepel, voordat de ramp de apocalyps teweegbrengt. De taak lijkt in eerste instantie kinderspel, maar al snel gaat alles heel erg verkeerd.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d