Home Gaming Empire of Sin krijgt twee grote updates op 18 november

Empire of Sin krijgt twee grote updates op 18 november

by Jos Vis

Paradox Interactive en Romero Games hebben vandaag de releasedatum bekendgemaakt van zowel de eerste premium-uitbreiding als de grootste tot nu toe gratis content-update voor Empire of Sin, het gangland-strategiespel dat zich afspeelt in het Chicago van de jaren twintig. Empire of Sin: Make It Count wordt gelanceerd naast de gratis Precinct-update op 18 november 2021 op Steam, Microsoft Store, Paradox Plaza, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch voor een adviesprijs van 14,99 EUR.

Make It Count, eerder dit jaar aangekondigd op PDXCON Remixed, is de eerste premium-uitbreiding van Empire of Sin, die baas Maxim Zelnick en zijn gangsters, de Fixers, talloze nieuwe missies, nieuwe manieren om te spelen en meer introduceert. Naast Make it Count is er de gratis Precinct Update, een enorme gratis content- en gameplay-patch die Empire of Sin van top tot teen vernieuwt. Met nieuwe imperiumbeheermechanismen, winvoorwaarden en een hele reeks spelverbeteringen, kun je met de Precinct Update Chicago op een geheel nieuwe manier verslaan.

“Sinds de lancering van Empire of Sin vorig jaar hebben we allemaal nieuwe manieren onderzocht om de strategische en verhalende mogelijkheden van de game uit te breiden”, zegt Brenda Romero, medeoprichter van Romero Games. “We hebben het afgelopen jaar aan Empire of Sin gewerkt om de creatieve ideeën van onze ongelooflijk actieve en ondersteunende gemeenschap te integreren, en de een-tweetje van zowel Make It Count als de Precinct Update zal spelers de game in geheel nieuwe manieren.”

Meer over Make It Count: de eerste grote uitbreiding voor Empire of Sin, Make it Count voegt Maxim Zelnick toe, een nieuwe speelbare baas die vooral bekend staat als de ‘Mob’s Fixer’. Zelnick brengt nieuwe gevechtsvaardigheden, talenten en een reeks manieren om je rijk uit te breiden. Hij arriveert naast het Fixer-gangsterberoep, Loan Shark-racket, extra missies, wapens, evenementen en nog veel meer! De belangrijkste kenmerken zijn onder meer:

 • Maxim Zelnick: Zelnick is een baas die de boeken net zo goed kan koken als de concurrentie.
 • Met de vaardigheid “Bolster the Ranks” kan Maxim twee versterkingen oproepen tijdens gevechten.
 • Het ‘Persuader’-baaswapen, een machinepistool dat sneller kogels spuugt dan Zelnick woorden spuugt!
 • Loan Shark: geld lenen komt naar Chicago, met unieke evenementen die verband houden met dit “interessante” racket.
 • The Fixer: Een gangster die gespecialiseerd is in het laten verdwijnen van problemen. Fixers kunnen zich omkopen om uit bepaalde gevechtsscenario’s te komen, maar als de dingen lelijk worden, is hun gevechtsvermogen, Caltrops, een leuke manier om vijandelijke bewegingen te verstoren en gevechten beter te plannen.
 • Nieuwe wapens: bemachtig de MK VI Revolver, Coach Gun, STA 22, Lighting Carbine, RSC M17, plus nieuwe legendarische wapens – de Persuader en Golden Gewehr 98.
 • Nieuwe missies: 20 nieuwe missies, waaronder persoonlijke Gangster-missies en zijmissies, waaronder 25 nieuwe evenementen.
 • Nieuwe Loan Shark gebouw interieur en verbetering gebouwen

Meer over de gratis Precinct Update: De Precinct Update is gratis voor alle Empire of Sin-spelers en gaat helemaal over het geven van nieuwe manieren aan spelers om hun criminele rijk te beheren, te spelen en te winnen. Belangrijkste kenmerken zijn onder meer:

 • Precincts: Onderverdelingen van buurten die worden bestuurd door zowel spelers als andere facties. Spelers moeten bevoorradingslijnen tussen aansluitende terreinen beveiligen om ervoor te zorgen dat bevoorrading en betalingen soepel verlopen.
 • Depots: depots worden goed bewaakt en hebben versterkingen voor langere, meer tactische gevechten met een groter risico… en grotere beloningen. Elk depot is het centrale controlecentrum voor een bepaald district: claim het depot, claim het district!
 • Paths To Victory & Win Voorwaarde: er is meer dan één manier om Chicago over te nemen!
 • The Buy Out is een diplomatieke overwinningsvoorwaarde waarmee spelers een andere factie kunnen uitschakelen door ze af te betalen. De beoogde factie moet gedurende 3 maanden onder spelersbescherming staan ​​en spelers moeten vrede hebben met de beoogde factie met een factieclassificatie van ten minste +300.
 • Chi-Town Mogul – Claim de overwinning door 40% van alle rackets te bezitten, waarbij elk van hen is geüpgraded naar het maximale niveau. Spelers hebben nog steeds de mogelijkheid om door te spelen na het zien van dit overwinningsscherm!
 • Verbeterde politie: behandel de politie door je politie-activiteitsnummer te beheren, een districtbrede waarde die de hoeveelheid politie-aanwezigheid op straat weergeeft. De activiteitsniveaus van de politie worden beïnvloed door tal van factoren, waaronder omkoping, de sterkte (of zwakte) van diplomatieke betrekkingen en het investeringsniveau van ondeugden.
 • Nieuwe Depot- en Safehouse-interieurs, evenals Gun Store, Mob Lawyer en Boxing Club-verbeteringsgebouwen

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x