Home Gadgets Elgato werkt samen met Snap om Snap-lenzen naar mobiele webcam-app EpocCam te brengen

Elgato werkt samen met Snap om Snap-lenzen naar mobiele webcam-app EpocCam te brengen

by Jos Vis

Elgato, een toonaangevende leverancier van hardware en software voor streamers en makers van inhoud, heeft vandaag een nieuwe samenwerking aangekondigd met Snap om de populaire Augmented Reality Snap-lenzen naar EpocCam te brengen, de iOS-app die je telefoon verandert in een high-definition webcam voor gebruik met pc of Mac. Deze samenwerking is de eerste keer dat Snap Lenses zijn geïntegreerd in een mobiele webcam-app, wat enorme nieuwe mogelijkheden biedt voor het toevoegen van AR-effecten aan streams en video-inhoud.

Met Snap-lenzen worden EpocCam-videofeeds in realtime verbeterd met opvallende Augmented Reality-achtergronden, illustraties, filters en visuele effecten. Lenzen nodigen de Elgato-gemeenschap uit om zich op een creatieve en leuke manier verder uit te drukken.

“Deze samenwerking versterkt onze voortdurende toewijding om innovatieve en creatieve nieuwe functies te bieden voor streamers en makers van inhoud”, zegt Julian Fest, SVP en GM van Elgato. “EpocCam stelt iedereen in staat video-inhoud van hoge kwaliteit te maken zonder dure apparatuur te kopen, en we zijn blij dat Snap met ons samenwerkt om die ervaring nog verder te verrijken.”

Bij de lancering zal Elgato 15 Snap-lenzen met een aangepast thema in EpocCam aanbieden, en in de toekomst zullen er meer worden toegevoegd. Deze lenzen variëren van virtuele achtergronden die je in fantasierijke achtergronden en locaties plaatsen, tot AR-effecten die je in een piraat veranderen of je dierenoren geven, tot aanpasbare filters zoals sepiatinten of pixelaties die helpen je EpocCam-videofeed af te stemmen op je stijl en persoonlijkheid .

Dankzij Snap Lenses kunnen EpocCam-feeds tot leven komen met AR-ervaringen die een geheel nieuwe digitale dimensie voor webcams openen.

Beschikbaarheid

Snap-lenzen zijn nu beschikbaar in de EpocCam-app. Download EpocCam gratis uit de iOS Store om de lenzen uit te proberen. Upgrade naar de volledig uitgeruste EpocCam Pro.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: