Home Gaming Electronic Arts en Respawn Entertainment kondigen grootschalig esports-toernooi voor Apex Legends aan

Electronic Arts en Respawn Entertainment kondigen grootschalig esports-toernooi voor Apex Legends aan

by Sven

Vandaag hebben Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) en Respawn Entertainment de Apex Legends Preseason Invitational aangekondigd, een grootschalig esports-toernooi met de grootste verzameling competitieve talenten ooit op een Apex Legends-evenement. Op het evenement, dat op 13-15 september wordt gehouden in Krakau, Polen, doen 80 teams (drie spelers per team) uit de hele wereld mee aan een toernooi-evenement met een knock-outsysteem voor een prijzenpot van US$500.000.

“Toen we de EA Competitive Gaming Division begonnen, hadden we een visie: Make Stars of All Our Players. We bouwen een entertainmentspektakel dat miljoenen spelers en toeschouwers boeit”, aldus Todd Sitrin, SVP en GM van de EA Competitive Gaming Division. “Vandaag breiden we EA Competitive Gaming officieel uit met de toevoeging van Apex Legends, eigenaar van een van de grootste game releases in de geschiedenis, die tot op de dag van vandaag wordt ondersteund door een gepassioneerde wereldwijde community. De Apex Legends Preseason Invitational is de belangrijkste volgende stap op onze esports-reis.”

“Competitie zit in het DNA van Apex Legends, en dit competitieve evenement demonstreert het spel op het hoogste niveau”, aldus Chad Grenier, Design Director. “Deze Apex Legends Preseason Invitational borduurt voort op ons streven naar een robuuste competitieve spelervaring die de community centraal stelt. We blijven alle onderhoudende manieren verkennen waarop zowel spelers als toeschouwers Apex Legends kunnen ervaren, en we zien ernaar uit om dit evenement tot leven te brengen.”

Alle teams beginnen het Double Elimination-toernooi in de winnaarscategorie. In elke ronde bepalen de prestaties van een team in een set matches of het team doorgaat in de winnaarscategorie, zakt naar de verliezerscategorie, of wordt geëlimineerd van het toernooi, totdat de laatste 20 teams om de titel strijden.

Teams kunnen een uitnodiging aanvragen voor de Apex Legends Preseason Invitational door een e-mail te sturen naar ApexLegendsPreseason@ea.com, onder vermelding van hun Origin ID en het bijbehorende e-mailadres.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d