That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Xbox One

Elder Scrolls Online | Nieuw Summerset Hoofdstuk lanceert vandaag op pc/Mac in Early Access

De tijd voor nieuwe avonturen in Tamriel is aangebroken! Vandaag verschijnt ZeniMax Online Studios’ volgende hoofdstuk van The Elder Scrolls Online saga – Summerset – voor PC en Mac in Early Access. Spelers kunnen een nieuw gebied verkennen – het ongelofelijke eiland Summerset, dat voor het eerst verscheen in The Elder Scrolls: Arenauit 1994, alsook een nieuwe verhaallijn, de nieuwe Psijic Order Skill Line, een nieuwe crafting vaardigheid – juwelen craften, en veel meer, waaronder alle nieuwe upgrades en features van Update 18. ESO: Summerset is volledig verkrijgbaar op PC, Mac, Xbox One en PlayStation 4 vanaf 5 juni.

Door de verordening van Koningin Ayrenn hebben buitenstaanders voor het eerst toegang tot het geheimzinnige eiland Summerset. Reis door de weelderige bossen, tropische lagunes en oeroude koraalgrotten dat het eiland rijk is. Verken het gloednieuwe gebied dat zelfs nog groter is dan de gigantische uitbreiding van vorig jaar, Morrowind. Ga op zoek naar de mysterieuze Psijic Order, een geheime samenleving van magiërs op het eiland Atraeum, om een nieuwe Skill Line met krachtige, tijd buigende vaardigheden aan te leren. Vergeet niet om de hoogste top van Summerset te beklimmen naar de stad Cloudrest en groepeer je om vijanden aan te pakken in een uitdagende trial voor 12 spelers.

ESO: Summerset is nu beschikbaar via de ESO website als standaardversie en Digitale Collector’s Edition en via Steam. Fysieke Collector’s Editions, met daarin een Mephala beeldje, het dagboek van Razum-Dar, een exclusieve kaart en tonnen aan in-game bonussen zijn verkrijgbaar in grote retail winkels. Voor meer details, surf naarwww.ElderScrollsOnline.com.

Early Access op PC/Mac is vanaf vandaag live