Home Gaming Elden Ring is meer dan 25 miljoen keer verkocht

Elden Ring is meer dan 25 miljoen keer verkocht

by Pim, Sel

Met Shadow of the Erdtree die volgende week uitkomt, heeft FromSoftware bevestigd dat Elden Ring 25 miljoen exemplaren heeft verkocht. De laatste grote mijlpaal voor de open-wereld actie-RPG was meer dan 23 miljoen exemplaren in februari 2024.

Shadow of the Erdtree lanceert op 21 juni en het is de grootste uitbreiding van de ontwikkelaar tot nu toe. Spelers trekken naar het Land van de Schaduw, op zoek naar Miquella (de broer van Malenia) en nemen het op tegen een mysterieuze nieuwe bedreiging in de vorm van Messmer the Impaler. De regio biedt verschillende nieuwe kerkers, bazen en vijanden.

Gelukkig kan het verzamelen van Scadurtree Fragmenten de opgelopen schade verminderen, terwijl Reversed Spirit Ashes de schade verhoogt die door Spirit Summons wordt toegebracht (waarvan er nieuwe zijn). Er zijn ook ongeveer 100 nieuwe wapens om te ontgrendelen, met nieuwe Weapon Arts.

Elden Ring: Shadow of the Erdtree zal beschikbaar zijn voor Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 en PC. Een speciaal evenement met Red Bull vindt plaats op 15 juni, dus verwacht nieuwe gameplay en details.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x