Home Gaming El Prez is terug op het grote scherm! Tropico 6 verkrijgbaar op consoles

El Prez is terug op het grote scherm! Tropico 6 verkrijgbaar op consoles

by Jos Vis

Strategy-specialist Kalypso Media en Limbic Entertainment maken bekend dat Tropico 6 vanaf vandaag zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar is voor PlayStation 4 en Xbox One.

Digitaal is Tropico 6 op PlayStation 4 beschikbaar in zowel de standaardversie als de ‘El Prez’-editie. De laatste bevat naast de game een extra decoratie voor je paleis en mannelijke/vrouwelijke toeristenkostuums voor El Presidente. Op de Xbox One is de game beschikbaar als een standaard-editie, waarbij spelers die de game hebben aangeschaft tijdens de Game Preview-periode ook de extra paleisdecoratie en toeristen-outfits krijgen.

In winkels krijgen spelers bij zowel de PlayStation 4- als de Xbox One-versie 4 Tropico-ansichtkaarten, een digitale soundtrack en digitale kalender.

Na de succesvolle lancering van Tropico 6 op pc, Mac en Linux eerder dit jaar, hebben Kalypso Media en Limbic entertainment goed geluisterd naar de community, veranderingen doorgevoerd en vele nieuwe functies toegevoegd die een nog rijkere ervaring garanderen op alle platformen.

De console-versies zijn volledig geoptimaliseerd voor de Dualshock 4- en Xbox One-controller, en bieden naast de mogelijkheid om samenwerkend ook  competitieve actie, Prez versus Prez, tegen maximaal drie andere spelers via PlayStation Network of Xbox Live.

Als één van de meest geliefde stadsbouwsims ooit, biedt Tropico 6 wederom de donkere humor, diepgaande mechanics en bruisende Caribische soundscapes waar de serie om bekendstaat. Daarnaast zijn er vele vernieuwingen, zoals het volledig aanpasbare presidentiële paleis en de mogelijkheid om het level zwaarder dan nodig te maken voor een hele archipel!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: