Home Gaming EGRET II mini – hoogtepunten van de arcade op tafel

EGRET II mini – hoogtepunten van de arcade op tafel

by Jos Vis

Het wachten is bijna voorbij! ININ Games is verheugd aan te kondigen dat de miniatuurversie van de legendarische arcadekast, de EGRET II mini, op 3 juni wordt verzonden, binnenkort gevolgd door de nog grotere edities met dank aan Strictly Limited Games. In totaal is de miniconsole verkrijgbaar in drie beperkte, westerse edities met een exclusief blauw kleurenschema, verschillende fysieke verzamelobjecten en verschillende vooraf geïnstalleerde games en boeiende functies.

Het maakt niet uit of je een retro-fan, arcade-enthousiasteling of iets daar tussenin bent – met 40 voorgeïnstalleerde games en de mogelijkheid om nog meer games toe te voegen via een SD-kaart, heeft de EGRET II mini voor elk wat wils. Naast iconische spellen zoals Bubble Bobble of Darius Gaiden, kunnen spelers het leuke familiesportspel Hat Trick Hero en Rastan Saga verwachten, met sequenties die voorheen niet beschikbaar waren in westerse versies. Beleef bovendien hedendaagse klassiekers zoals Elevator Action Returns of ervaar de niet-uitgebrachte Kaiser Knuckle-upgrade Dan-Ku-Ga voor de eerste keer ooit met de EGRET II mini. Dankzij speciale in-game-functies zoals save-states, instelbare levens en snelvuur, kunnen zelfs nieuwkomers van deze klassiekers genieten.

De miniatuurconsole wordt geleverd met geweldige technische functies, zoals een 5-inch 4:3 roterende monitor om de arcadeklassiekers verticaal of horizontaal te spelen – net als bij de originele arcadekast. Naast het rechtstreeks afspelen op de console met geïntegreerde stereoluidsprekers, kunnen fans de HDMI-uitgang gebruiken om de EGRET II mini op hun tv aan te sluiten.

Los verkrijgbaar zijn drie verschillende controllers die via de twee beschikbare USB-Type-A poorten op de console kunnen worden aangesloten. De EGRET II mini – Control Pad, met zijn ontwerp en knoplay-out, lijkt op moderne controllers, terwijl het EGRET II mini – Control Panel is geïnspireerd op de typische arcade-lay-out, met zes knoppen en de mogelijkheid om de joystick aan te passen om ofwel in acht te bewegen of in vier richtingen. Daarnaast bevat de EGRET II mini – Paddle en Trackball Game Expansion Set een speciale controller die is geïnspireerd op klassieke arcade-ingangen en wordt geleverd met een game-SD-kaart met tien extra klassiekers.

De kenmerken van de EGRET II mini:

  • In totaal 40 voorgeïnstalleerde games, waaronder echte arcadeklassiekers
  • 5-inch 4:3 roterende monitor (1024×768 resolutie) voor horizontale en verticale uitlijning en een optimale aanpassing aan het geselecteerde spel
  • Arcade-indeling met 6 knoppen en joystick die voor elk spel afzonderlijk kan worden aangepast – schakel eenvoudig van 8 richtingen naar 4 richtingen
  • HDMI-uitgang om de games ook op tv te spelen
  • Twee USB Type-A-controllerpoorten voor de extra, optionele EGRET II-minicontrollers (afzonderlijk verkrijgbaar)
  • SD-kaartsleuf om nog meer games toe te voegen
  • Eigen geïntegreerd geluid via stereoluidsprekers
  • Speciale in-game features zoals: Save-states, instelbare levens en snelvuur

De EGRET II mini wordt binnenkort uitgebracht. Pre-orders voor de EGRET II mini – Limited Blue Edition Bundle (standalone console) van ININ Games zijn nog steeds mogelijk via de partnersite Gamesrocket en met verzending vanaf 3 juni. De Strictly Limited Games EGRET II mini – Arcade Cabinet Blue Edition en Game Center Blue Edition, inclusief exclusieve fysieke verzamelobjecten, zijn ook nog steeds beschikbaar via hun website en worden een week later op 10 juni verzonden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: