Home GamingAndroid Eevee Festival in Pokemon UNITE

Eevee Festival in Pokemon UNITE

by Mark van Truijen

The Pokémon Company International heeft vandaag bekendgemaakt dat het Eevee Festival, dat de schijnwerpers richt op de Evolution Pokémon, binnenkort in Pokémon UNITE te beleven is. Trainers kunnen zich verheugen op een spannend en nieuw snel gevechtstype, de komst van de Eevee-evoluties Umbreon en Leafeon in het spel, gevechtspas 16 en nog veel meer.

Umbreon, Leafeon en meer op het strijdtoneel
Ter gelegenheid van het Eevee Festival betreedt Umbreon op 25 mei het strijdtoneel. Hij krijgt op 8 juni gezelschap van Leafeon. Geniet samen met deze nieuwe evoluties van het Eevee Festival!
Daarnaast kunnen Trainers alvast uitkijken naar de komst van Inteleon op een later moment. Houd voor meer informatie de officiële socialemediakanalen van Pokémon in de gaten.

Introductie van Eevee Appeal-o-rama
In het kader van het Eevee Festival zijn er van 25 mei om 9:00 uur CET tot en met 23 juni om 01:59 uur CET Eevee Appeal-o-rama-gevechten. In dit nieuwe type snel gevecht spelen alle spelers (van beide teams) als een Eevee-evolutie, zoals Espeon, Umbreon, Leafeon, Glaceon of Sylveon. Wilde Eevee zullen over de hele kaart verspreid zijn. Ook Gigantamax Eevee zal zijn opwachting maken. Spelers kunnen tevens prijzen verdienen, zoals puzzelstukjes van Unite-licenties. Zodra een speler tien puzzelstukjes heeft, kan de Unite-licentie voor Espeon, Glaceon of Sylveon ontgrendeld worden.

Bijpassende mode-items met geruite Holowear
Er zal schattige bijpassende Holowear voor deze Eevee-evoluties in het spel beschikbaar komen:

  • Checkered Style: Glaceon: 11 mei beschikbaar
  • Checkered Style: Espeon: 18 mei beschikbaar
  • Checkered Style: Sylveon: 25 mei beschikbaar
  • Checkered Style: Umbreon: 25 mei beschikbaar
  • Checkered Style: Leafeon: 8 juni beschikbaar

Gevechtspas 16
Er verschijnt binnenkort een nieuwe gevechtspas. Hiermee kunnen spelers uitdagingen voltooien en beloningen verdienen. Van 12 juni om 2:00 uur CET tot en met 21 juli om 01:59 uur CET kunnen Trainers Aristocrat Style: Mr. Mime, Knight Style: Scizor Holowear en Knight Style Trainer-mode-items verkrijgen met de premiumpas van dit seizoen.

Andere aankomende evenementen

  • Pika Party keert terug: 23 juni om 2:00 uur CET tot 21 juli om 01:59 uur CET
  • Pokémon UNITE-dagen: 3 en 4 juni

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: