That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, Mac, PC, Steam

Eerste update voor Godhood voegt nieuwe gebouwen, meer uitdaging en gameplay diepte aan Early Access versie van god game

De Nederlandse indie studio Abbey Games heeft vandaag de eerste grote update voor Godhood uitgebracht, genaamd “Will of the People”, welke niet alleen nieuwe gebouwen toevoegt aan de god game, maar ook uitgebreidere opties en nieuwe gameplay mechanismen, alsmede meer complexiteit en uitdaging.

Sinds de première van Godhood in Steam Early Access en op GOG (Windows/Mac/Linux) op 10 juli,heeft Abbey Games actief geluisterd naar de suggesties van hun gemeenschap. De veranderingen die deze eerste update brengt, zijn onderdeel van een lopende ontwikkelingsproces waarbij de Nederlandse studio actief bouwt op de reacties en ervaringen van de spelers van de Early Access versie van Godhood.  

De “Will of the People” update introduceert de volgende verbeteringen, waaronder: 

  • Nieuwe Enthusiasm mechanisme, waarbij de Worshippers van een speler meer autonomie krijgen en deze gebruiken om nadrukkelijker de aandacht van hun god te claimen. 
  • Nieuwe Prayer systeem, waarbij de speler niet alleen kunnen luisteren naar de gebeden van een Disciple, maar deze ook kunnen beantwoorden. 
  • Nieuwe gebouwen, waaronder vier nieuwe Commandment gebouwen, zoals het badhuis voor goden die Chastity volgen of een bordeel voor Lust, maar ook nieuwe altaren die spelers kracht vergroten en de toevoeging van vijf andere heilige gebouwen. Een nieuw constructie-mechanisme geeft de speler meer vrijheid bij het bouwen. 
  • Een nieuwe versie van het Faith mechanisme vergroot het aantal behoeftes en wensen van een Disciple.   
  • Een groot aantal verbeteringen en veranderingen aan bestaande klassen, gebouwen en vijandelijke ontmoetingen. 

Godhood speelt zich af in een levendige mythische wereld en laat spelers toe hun eigen religie te creëren. Als een nieuwgeboren god kiezen spelers hun eigen geboden, bepalen ze wat een deugd of ondeugd is, bouwen ze tempels, verrichten ze wonderen, en verslaan ze rivaliserende goden in rituele gevechten.  

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE