Home Movies Eerste trailer bioscoopfilm SCOOB! gelanceerd – 13 mei 2020 in de bioscoop – In Nederlands- en Engelstalige versie

Eerste trailer bioscoopfilm SCOOB! gelanceerd – 13 mei 2020 in de bioscoop – In Nederlands- en Engelstalige versie

by Jos Vis

In dit eerste volledig geanimeerde Scooby-Doo-avontuur voor de bioscoop zie je hoe het allemaal begon en stuit Mystery Inc. op het grootste mysterie uit hun carrière.

“SCOOB!” onthult hoe vrienden voor het leven Scooby en Shaggy elkaar ontmoet hebben en hoe ze samen met jonge speurneuzen Fred, Velma en Daphne het beroemde Mystery Inc. vormden. Na honderden opgeloste zaken en gezamenlijke avonturen worden ze geconfronteerd met hun grootste, uitdagendste mysterie tot nu toe: een complot om de geesthond Cerberus op aarde los te laten. Tijdens hun strijd om deze wereldwijde “hondpocalyps” tegen te houden, ontdekt de groep een geheim over Scooby’s achtergrond en dat hij voor iets heel groots is voorbestemd.

De Engelstalige stemmencast van “SCOOB!” bestaat uit Kiersey Clemons (“Neighbors 2: Sorority Rising,” tv-serie “Angie Tribeca”) als Dee Dee; Zac Efron (“The Greatest Showman,” de “Neighbors”-franchise) als Fred; Will Forte (“Booksmart,” tv-serie “The Last Man on Earth”) als Shaggy, de beste vriend van Scooby-Doo; Jason Isaacs (de “Harry Potter”-films, tv-serie “The OA”) als de beruchte Dick Dastardly; Ken Jeong (“Crazy Rich Asians,” “The Hangover”-trilogie) als Dynomutt; Tracy Morgan (“What Men Want,” tv-serie “30 Rock”) als Captain Caveman; Gina Rodriguez (“Deepwater Horizon,” tv-serie “Jane the Virgin”) als Velma; Amanda Seyfried (de “Mamma Mia!”-films, “Ted 2”) als Daphne; de twee keer voor een Oscar® genomineerde Mark Wahlberg (“The Fighter,” “The Departed”) als Blue Falcon; en Frank Welker (de “Transformers”-franchise) als Scooby-Doo.

De Nederlandse stemmencast wordt later bekendgemaakt.

“SCOOB!” is geregisseerd door Tony Cervone. De regisseur was genomineerd voor een Annie Award voor de film “Space Jam” en was twee keer genomineerd voor een Emmy® voor zijn bijdrage aan “Duck Dodgers.”

SCOOB!” is vanaf 13 mei 2020 in de Nederlandse bioscoop te zien, in de Nederlands- en Engelstalige versie.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d