Home Gaming Eerste streamer-evenement ‘Bloodhunt For Charity’ vindt dit weekend plaats

Eerste streamer-evenement ‘Bloodhunt For Charity’ vindt dit weekend plaats

by Jos Vis

Vampire: The Masquerade – Bloodhunt, slechts twee weken geleden gelanceerd, heeft het Battle Royale-genre stormenderhand veroverd. In deze korte tijd heeft het enkele van de grootste namen in gaming-entertainment en competitief spel aangetrokken en tot nu toe 4 miljoen spelersaccounts geregistreerd.

Sharkmob, de ontwikkelaar achter Bloodhunt, werkt nu samen met Save the Children om hun allereerste “Bloodhunt For Charity” Stream Event te lanceren, dat morgen, zaterdag 14 mei, plaatsvindt.

Het evenement begint om 19:00 uur CEST / 10.00 PST en wordt georganiseerd door de beroemde E-sportcommentator Alex “Goldenboy” Mendez naast de voor een Emmy genomineerde omroeporganisatie Jacki Jing. Tijdens het toernooi zullen acht teams van over de hele wereld het tegen elkaar opnemen in een nieuw Charity Race-formaat waarbij elke eliminatie wordt omgezet in daadwerkelijke donaties van maximaal 15 dollar voor een totaalbedrag van $ 100 000 USD. Elk team strijdt om de meeste donaties te verzamelen, waarbij slechts één team tot Bloodhunt Charity Champions kan worden gekroond met een replica trofee van het geselzwaard met hun naam erop.

Maar dit gaat over zoveel meer dan alleen opscheppen, want alle opbrengsten van het evenement gaan naar het geweldige werk dat wereldwijd door Save the Children is gedaan.

Paul Butcher, hoofd wereldwijde digitale marketing, Save the Children:

“Vandaag de dag leeft een recordaantal kinderen, 450 miljoen, dat is – 1 op de 6 – in conflicten over de hele wereld. Kinderen staan ​​in de frontlinie van een ongekende wereldwijde humanitaire crisis en hun recht op overleving, bescherming en onderwijs wordt bedreigd. Terwijl het conflict over de hele wereld woedt – van Oekraïne tot Myanmar, Syrië tot Jemen – is het belangrijker dan ooit om erop aan te dringen dat kinderen overal het recht hebben om in vrede en veiligheid te leven. We zijn er trots op dat Sharkmob de Save the Children’s-programma’s en de oproep ondersteunt naar #StopTheWarOnChildren.”

De acht teams worden aangevoerd door wereldberoemde streamers, waaronder Shroud, Sacriel, xQc en Average Jonas. Het evenement wordt live uitgezonden op hun respectievelijke kanalen en op Twitch.tv/bloodhuntgame.

Gedurende het evenement zullen teams hun kijkers aanmoedigen om te doneren, aangezien dat de regels voor elke ronde kan veranderen. Doneren aan de Tiltify-pagina geeft kijkers de mogelijkheid om ongelooflijke prijzen te winnen. Voor het grijpen liggen exclusieve twitch drop-content en weggeefacties van partners zoals Intel, Razer, Xtrfy, Crucial plus de kans om de gelukkige eigenaar te worden van een gloednieuwe, op maat gemaakte gaming-pc, PS5-consoles, minikoelkasten, op maat gemaakte Bloodhunt nobele gamestoel, en nog veel meer.

“We zoeken altijd naar manieren om iets terug te doen voor de gemeenschap, of het nu gaat om lokaal helpen of een handje helpen bij partners in landen waar dat nodig is. Deze keer gaan we wereldwijd samen met Save the Children, een doel dat we sterk steunen”, zegt Sharkmob CEO Fredrik Rundqvist. “Naast het sponsoren van het evenement, zijn we blij dat we elk eliminatiepunt in de liefdadigheidsrace kunnen omzetten in donaties van in totaal $ 100 000 USD voor Save The Children.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: