Home Gaming Eerste grote update klaar voor strategische Sci-Fi VR-shooter ‘Guardians Frontline’

Eerste grote update klaar voor strategische Sci-Fi VR-shooter ‘Guardians Frontline’

by Jos Vis

Fast Travel Games en ontwikkelaar VirtualAge Games hebben vandaag de eerste grote update uitgebracht voor de strategische sci-fi VR-shooter Guardians Frontline. De gratis ‘Vehicles & Tech Update’ verandert de manier waarop spelers eenheden beheren en over het slagveld manoeuvreren met meer wapens, voertuigen en tech tree-upgrades. De update voegt ook een lava-bioom toe, bug-hol-omgevingen, meer tools voor de kaarteditor en unieke avatars. Koop Guardians Frontline in de Meta Quest Store en Steam.

“Onze Guardians zijn hard aan het werk geweest om de Federatie te verdedigen en hun eigen epische kaarten te maken voor de gemeenschap na de lancering van de game eerder dit jaar”, aldus Carles Ballabriga, CEO van VirtualAge Games. “Net als onze spelers hebben we ijverig gewerkt om het spel verder vorm te geven en te verfijnen na onschatbare feedback. Dit is een grote update die de basisgameplay verbetert en tonnen nieuwe content toevoegt waar zowel nieuwkomers als veteranen van zullen genieten.”

In Guardians Frontline moeten spelers de federatie verdedigen tegen een vijandelijke aanval terwijl ze proberen een mysterieuze energiebron te ontginnen. Spelers nemen de rol van zowel soldaat als commandant op zich en moeten buitenaardse troepen afweren met een mix van krachtige wapens op de grond en krachtige schepen vanuit de lucht. Met singleplayer-, coöp- en PvP-modi kunnen spelers alleen of met een eenheid naar binnen gaan.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: