Home Gaming Eerste blik op NBA 2K22 Arcade Edition, exclusief verkrijgbaar via Apple Arcade op 19 oktober

Eerste blik op NBA 2K22 Arcade Edition, exclusief verkrijgbaar via Apple Arcade op 19 oktober

by Pim, Sel

2K heeft vandaag een trailer onthuld voor NBA 2K22 Arcade Edition, waarin een authentieke NBA 2K-ervaring wordt getoond die exclusief is gemaakt voor Apple Arcade en die op 19 oktober verkrijgbaar zal zijn. De eerste blik op de NBA-actie en exclusieve speltypen zoals The Association en MyCOURT in NBA 2K22 Arcade Edition is te zien in de onderstaande trailer.

YouTube video
In het gloednieuwe speltype The Association kunnen spelers de GM of Head Coach van hun favoriete NBA-franchises zijn en hun eigen NBA-droomteams samenstellen, terwijl spelers in MyCOURT hun stats kunnen verbeteren met speciale oefeningen in een aangepast speelveld dat is aangepast aan hun individuele atleten. Fans kunnen ook de strijd aangaan met een vriend in de Online Multiplayer-mode, 3 tegen 3 straatbasketbal spelen in de Blacktop-mode, een persoonlijke NBA-reis beginnen in de MyCAREER-mode of deelnemen aan Quick Match met de nieuwste 2021-22 NBA-roosters.
 
NBA 2K22 Arcade Edition is speelbaar op iPhone, iPad, Mac en Apple TV en zal vanaf 19 oktober verkrijgbaar zijn op Apple Arcade voor een maandabonnement van $4,99 met een gratis proefperiode van één maand.
 
Ga voor meer informatie over de inbegrepen speltypen, functies, ondersteunde talen en meer naar de Apple App Store.
Volg NBA 2K op TikTokInstagramTwitterYouTube, and Facebook voor het laatste NBA 2K22 nieuws.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: