Home Gaming Eer, wraak en wanhoop kenmerken het verhaal van Left Alive

Eer, wraak en wanhoop kenmerken het verhaal van Left Alive

by Sven

Square Enix Ltd., heeft vandaag een nieuwe trailer uitgebracht die meer inzicht geeft in het verhaal van Left Alive. In dit verhaal worden de duistere en grimmige overlevingsavonturen van verschillende hoofdpersonages met elkaar verweven.

De beroemde illustrator Yoji Shinkawa, bekend van de METAL GEAR-serie van KOJIMA PRODUCTIONS, heeft alle speelbare personages ontworpen, van de jonge Rutheniaanse sergeant Mikhail, tot de zelfverzekerde politiekapitein Olga van Nova Slava, en het ex-lid van de rebellenbeweging Leonid, die ter dood is veroordeeld voor een moord die hij niet heeft gepleegd.

In de door oorlog verscheurde stad Novo Slava kunnen spelers gebruik maken van diverse spectaculaire speelstijlen, inclusief explosieve gevechten, stealth-manoeuvres en veel meer.

Left-Alive-still.PNG

LEFT ALIVE komt op 5 maart 2019 beschikbaar voor het PlayStation®4-systeem en STEAM®. Voor de ultieme verzamelaar komt er in beperkte oplage een MECH EDITION beschikbaar. Deze is nu te pre-orderen, exclusief in de Square Enix Online Store, voor € 159,99. Naast de speciale doos bevat de MECH EDITION een VOLK-action figure die is ontworpen door Takayuki Yanase, een 80 pagina’s tellend artboek met harde rug, en een exclusieve Steelbook®-hoes.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: