Home Gaming Een nieuw tijdperk begin voor EA SPorts FC 24

Een nieuw tijdperk begin voor EA SPorts FC 24

by Mark van Truijen

Electronic Arts Inc. vierde gisteren de wereldwijde release van EA SPORTS FC™ 24, nu beschikbaar voor PlayStation®5, Xbox Series X|S, pc, PlayStation®4, Xbox One en Nintendo Switch™. Dankzij cross-play** in EA SPORTS FC™ 24 kunnen vrienden samen het veld op gaan op verschillende platformen. Cross-playmogelijkheden zijn nu uitgebreid naar alle online multiplayerspeltypen. Ruim 6.8 miljoen spelers zijn al begonnen in EA SPORTS FC 24 door middel van early access, een toename van maar liefst 25% in vergelijking met vorig jaar.✝

“Vandaag nodigen we de fans van The World’s Game uit om zich bij de club te voegen in EA SPORTS FC”, zegt Nick Wlodyka, SVP en GM van EA SPORTS FC. “De vernieuwing in het hart van de ontwikkeling van FC 24, gecombineerd met een toewijding aan realisme, levert een ongekende voetbalervaring die uitgebreid en waarheidsgetrouw is, en boven alles daarin een community met onze fans creëert.”

De release van EA SPORTS FC 24 valt samen met de release van EA SPORTS FC™ Mobile eerder deze week, waarbij beide titels het fundament leggen voor het EA SPORTS FC-platform om een nieuwe en authentieke voetbalervaring te creëren. EA SPORTS FC heeft het ultieme doel om een miljard wereldwijde fans te bereiken via console-, mobiele, online en esportsproducten, ondersteund door een geschiedenis van 30 jaar interactief voetbal.

Realisme in EA SPORTS FC™ 24 ligt ten grondslag aan een groep spelers van de grootste clubs en competities van de wereld, zoals LALIGA EA SPORTS, de Premier League, Bundesliga, Serie A, CONMEBOL Libertadores, UEFA Champions League, UEFA Women’s Champions League, de Barclays Womens Super League en meer.

“EA SPORTS FC 24 is onze grootste vertaling van interactief voetbal ooit en verbindt fans uit de hele wereld meer dan ooit met hun favoriete clubs en spelers”, aldus David Jackson, VP of Brand, EA SPORTS FC. “Met meer dan 19.000 sporters, meer dan 700 teams en meer dan 30 competities, beginnen we aan een nieuwe hoofdstuk onder het EA SPORTS FC-merk met een ongekend niveau wat betreft realisme.

Join the Club en verdien EA SPORTS FC™ Founder-status
Fans die EA SPORTS FC™ 24 vóór 1 november 2023 spelen, worden een FC Founder*** en unlocken voordelen zoals exclusieve opstartschermen, cosmetische items, exclusieve doelstellingen en meer in Ultimate Team, waaronder een Founder Evolution. Haal het beste uit EA SPORTS FC™ door er vroeg bij te zijn en FC Founder te worden.Meer informatie over de EA SPORTS FC Founder-status is hier te vinden. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d