Home MoviesDVD/Blu-Ray Een nieuw jaar, een nieuw aanbod bij Pathé Thuis

Een nieuw jaar, een nieuw aanbod bij Pathé Thuis

by Mark van Truijen
Van actie en romantiek tot intrigerende documentaires en spannende thrillers: ook in de eerste maand van 2019 breidt Pathé Thuis zijn aanbod uit. Onder andere de films A Star is Born en BlacKkKlansman die voor meerdere Golden Globes werden genomineerd, boekverfilmingen The Happy Prince en The Children Act, de actiefilms Renegades en  Peppermint en de Nederlandse komedie Zwaar Verliefd! zijn vanaf januari te zien bij de streamingsdienst. Hieronder een overzicht van het volledige nieuwe aanbod.
A Star is Born
In dit regiedebuut van Bradley Cooper volgen we de in verval geraakte country-ster Jackson Maine (Cooper) die de onbekende maar getalenteerde Ally (Lady Gaga) ontdekt. Naarmate het succes van Ally groeit, worstelt Jack steeds meer met zijn plek in haar schaduw en komt hun relatie onder druk te staan. Het grootste gedeelte van de muziekscènes is live opgenomen, op een festival tussen de bedrijven door. Een bijzondere en ontroerende film. 

A Star is Born is te zien vanaf 23 januari


The Predator
In deze remake van Shane Black’s Predator zijn de gevaarlijkste jagers van het universum sterker, slimmer en dodelijker dan ooit. Wanneer een klein jongetje per ongeluk de terugkeer van de Predators naar de aarde in gang stelt, kunnen alleen een groep ex-soldaten en een docent Wetenschappen het einde van de mensheid voorkomen. 

The Predator is te zien vanaf 21 december. 
BlacKkKlansman
Spike Lee (Inside Man) regisseerde het waargebeurde verhaal over een zwarte politieagent Ron Stallworth. Door zich telefonisch voor te doen als witte man, infiltreert hij in de Ku Klux Klan (KKK). Zo probeert de politie de plannen van de KKK om de macht over de stad over te nemen te dwarsbomen. Als lokale KKK-leden met hem willen afspreken, wordt zijn collega Flip Zimmerman ingezet. De film is genomineerd in vier verschillende Golden Globe Award-categorieën.
 
BlacKkKlansman is te zien vanaf 17 januari.
Searching
In deze thriller kijken we mee over de schouder van David. Hij en zijn dochter Margot communiceren voornamelijk via de (video)chat, totdat Margot vermist raakt. David besluit op haar laptop te kijken om meer te weten te komen over Margot’s dagelijks leven en vrienden. Hij stuit op verborgen geheimen en moet deze ontrafelen om zijn dochter te vinden voor het te laat is. 
 
Searching is te zien vanaf 10 januari.
Zwaar Verliefd!
De boekverfilming van Chantal van Gastel is een heerlijke wegkijker met Barbara Sloessen en Jim Bakkum in de hoofdrol. Tijdens een nachtdienst ontmoet dierenarts Isa (Sloessen) meubelmaker Ruben (Bakkum) en zijn zieke hond. Toch loopt het niet helemaal soepel tussen de twee, vanwege Isa’s onzekerheid. Overtuigd door haar vriendinnen gaat Isa aan het werk, en gaandeweg vinden zij en Ruben elkaar. 
 
Zwaar Verliefd! is te zien vanaf 31 januari.
Ook te zien bij Pathé Thuis in januari zijn de films:Alpha: Een spannende film over de vriendschap tussen man en wolf. Te zien vanaf 28 december.Renegades: In Renegades volgen we een groep Navy SEALs die in het naoorlogse Oost-Europa op zoek gaan naar een schat. Met Sylvia Hoeks. Te zien vanaf 2 januari.Final Score: Een explosieve actiefilm waarin Michael Knox, gespeeld door Dave Bautista, een race tegen de klok begint.  Te zien vanaf 3 januari.McQueen: In deze modedocumentaire leren we het verhaal van ontwerper Alexander McQueen kennen via exclusieve interviews, archiefbeelden, en sterke visuals en muziek. Te zien vanaf 8 januari.The Nun: Een horrorfilm van de regisseur van The Conjuring-films. Te zien vanaf 9 januari.I am Not a Witch: Een artistieke debuutfilm van Rungano Nyoni over een jong zwerversmeisje die wordt uitgemaakt als heks. Beloond met een BAFTA Award. Te zien vanaf 9 januari.Peppermint: Een spannende actiefilm waarin Jennifer Garner wraak neemt op de moordenaars van haar man en dochter. Te zien vanaf 9 januari.The Happy Prince: Dit regiedebuut van Rupert Everett is een ode aan Oscar Wilde. Met Rupert Everett, Colin Firth en Emily Watson. Te zien vanaf 9 januari.Brandweerman Sam: Klaar voor Actie!: Een nieuwe film met Brandweerman Sam die nu zelf de hoofdrol te pakken heeft. Te zien vanaf 14 januari.La Prière: Een Franse dramafilm over de innerlijke worsteling van ex-heroïneverslaafde Thomas. Te zien vanaf 15 januari.Suspiria: Deze horror-remake speelt zich af op een Berlijnse dansacademie, met onder andere rollen voor Dakota Johnson, Tilda Swinton en Mia Goth. Te zien vanaf 16 januari.What Will People Say: Een semi-autobiografische film over de Pakistaanse Nisha die door familie wordt ontvoerd naar Pakistan. Te zien vanaf 18 januari.3 Days in Quiberon: In deze dramafilm volgen we Sissi-actrice Romy Schneider 3 dagen in een afkickkliniek op het eiland Quiberon. Te zien vanaf 22 januari.My Generation: Deze documentaire blikt terug op de culturele revolutie in de jaren 60 met o.a. Michael Caine en Joan Collins. Te zien vanaf 22 januari.The Children Act: Een sterk drama – gebaseerd op het gelijknamige boek van Ian McEwan – waarin Oscarwinnares Emma Thompson als rechter moet oordelen over een gevoelige zaak. Te zien vanaf 25 januari.Frères Ennemis: Een Belgisch-Frans drama  met Matthias Schoenaerts in de hoofdrol. Te zien vanaf 29 januari.The Man Who Killed Don Quixote: Een avontuurlijke fantasyfilm met Adam Driver en Jonathan Pryce. Te zien vanaf 29 januari. Elvy’s Wereld: So Ibiza: In deze zomerse komedie volgen we Elvy die alles op alles zet om de Future Fashion Award te winnen. Te zien vanaf 31 januari.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: