Home Gadgets Een krachtig en actueel hulpmiddel: Philips Monitors onthult een nieuw model voor betere samenwerking

Een krachtig en actueel hulpmiddel: Philips Monitors onthult een nieuw model voor betere samenwerking

by Mark van Truijen

Er is een nieuw model toegevoegd aan het uitgebreide portfolio van Philips-monitoren, een die moet voldoen aan de nieuwe normen voor videogesprekken: de Philips 34E1C5600HE.

Dit model van Philips Monitors is ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften en uitdagingen die voortkomen uit de hybride werkstijl, waardoor gebruikers thuis net zo productief kunnen werken als op kantoor. De Philips 34E1C5600HE is rijk aan functies en mogelijkheden en biedt alles wat de externe werkomgeving nodig heeft en meer, allemaal in één strak en aantrekkelijk pakket.

Belangrijkste kenmerken

  • 34-inch (86,36 cm) VA LCD-technologie voor verbluffende beelden met brede kijkhoeken
  • CrystalClear UltraWide Quad HD (3440 x 1440) resolutie voor ongeëvenaarde precisie
  • USB type-C-technologie voor intuïtieve verbindingen met één kabel
  • Geïntegreerde 5MP webcam met ruisonderdrukkende microfoon voor optimale samenwerking
  • Ingebouwde stereoluidsprekers voor rijke multimedia
  • MultiView voor probleemloze connectiviteit met meerdere apparaten
  • LowBlue-modus en Flicker-free technologie voor probleemloos kijken

“De Philips 34E1C5600HE-monitor is de ideale thuiswerkoplossing. Het bevat alles wat de werknemers van vandaag nodig hebben om het meeste uit deze nieuwe werkrealiteit te halen, of het nu gaat om beeldkwaliteit, samenwerking, beveiliging, connectiviteit of comfort.” – zegt Carlos Sanchez, Senior Product Manager voor Europa bij MMD Monitors & Displays.

Een enkele stop voor productief werken op afstand

De Philips 34E1C5600HE heeft functies voor alle beroepen, van grafisch georiënteerde gebieden zoals fotografie en CAD-CAM tot op cijfers georiënteerde gebieden zoals boekhouding en financiën. Met zijn 34-inch high-performance paneel, zijn CrystalClear UltraWide QHD 3440 x 1440 resolutie en zijn Ultra Wide-Color-technologie, biedt deze monitor een uitzonderlijk levendige visuele ervaring. Brede kijkhoeken van 178°/178° in combinatie met een royaal 21:9-formaat resulteren in een hogere productiviteit met veel ruimte voor zij-aan-zij vergelijkingen, grote spreadsheets en comfortabele samenwerking met collega’s.

Naast zijn uitstekende visuele prestaties, biedt de Philips 34E1C5600HE thuiswerkende professionals handige, intelligente functies om hun focus en productiviteit te ondersteunen. Zo is videoconferencing nu een steunpilaar van telewerken en biedt deze monitor de kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid die gebruikers zoeken. Een ingebouwde 5MP-webcam, gecertificeerd voor Windows HelloTM, levert beelden van hoge kwaliteit, terwijl een ruisonderdrukkende microfoon en geïntegreerde luidsprekers van 5 Watt zorgen voor heldere communicatie en optimale interactie. Voor nog meer gemoedsrust zorgt de fysieke schakelaar van de camera voor de privacy van de gebruiker wanneer deze niet in gebruik is.

Flexibele connectiviteit is een absolute must op de werkplek van vandaag, waar die ook is. Daarom bevat de Philips 34E1C5600HE een reeks handige functies voor multitaskers. Met MultiView-technologie kunnen gebruikers bijvoorbeeld met meerdere apparaten tegelijk werken, terwijl een USB-C-connector met stroomtoevoer een gemakkelijke oplossing met één kabel biedt voor snelle gegevensoverdracht en tijdbesparend opladen tegelijkertijd.

Naast al deze functies kunnen Philips 34E1C5600HE-gebruikers er zeker van zijn dat ook voor hun fysieke comfort wordt gezorgd, dankzij de oogvriendelijke LowBlue-modus en FlickerFree-technologie, gecombineerd met houdingsvriendelijke standaardhoogte- en kantelverstelling.

Prijs en beschikbaarheid

De Philips 34E1C5600HE is beschikbaar vanaf juli voor de adviesprijs van €619,-.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: