Home Gaming Eagle Flight en gratis Trackmania Turbo VR update nu beschikbaar

Eagle Flight en gratis Trackmania Turbo VR update nu beschikbaar

by Mark van Truijen

Vanaf vandaag is onze eerste Virtual Reality game, Eagle Flight™, verkrijgbaar voor PlayStation VR. Vanaf 20 december is Eagle Flight ook verkrijgbaar voor HTC Vive.

Eagle Flight, specifiek voor VR ontwikkeld, focust zich vooral op toegankelijkheid en comfort. De game maakt gebruik van een VR control technologie die spelers voorziet van natuurlijke en zeer nauwkeurige bewegingscontrols. Met deze nieuwe technologie kunnen spelers comfortabel vliegvaardigheden ontwikkelen om vervolgens de gekste manoeuvres uit te halen en een echte vliegsensatie te ervaren.

Vanaf vandaag is ook de gratis VR update voor TrackMania Turbo beschikbaar voor alle spelers van deze ultieme arcade racegame. Nog geen eigenaar van TrackMania Turbo? Je kunt in de gratis demo vier banen proberen om te kijken of jij de duizelingwekkende tracks van TrackMania Turbo in VR aankunt.

Op 40 exclusieve VR banen in vier verschillende omgevingen (International Stadium, Valley Down & Dirty, Rollercoaster Lagoon en Canyon Grand Drift), krijgen spelers de mogelijkheid om op ongekende snelheid te racen, loopings te maken en tegen muren te rijden. Speel TrackMania Turbo zoals nooit te voren dankzij de VR-technologie.

Eagle Flight is reeds vekrijgbaar voor Oculus Rift en vanaf vandaag voor PlayStation VR. TrackMania Turbo is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Windows PC en Xbox One.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: