Home Gaming EA Sports UFC 5 toont eerste kijk op de game

EA Sports UFC 5 toont eerste kijk op de game

by Pim, Sel

Electronic Arts heeft aangekondigd dat de volgende grote titel in de EA Sports UFC-serie volgende maand wordt uitgebracht. EA Sports UFC 5 komt uit op de PS5 en Xbox Series X/S en biedt verschillende nieuwe functies om de ervaring te verbeteren. Een nieuwe gameplayvideo laat de ontwikkelaar hierover praten. Bekijk het hieronder.

Het Real Impact System is nieuw en werkt samen met geavanceerde renderingfuncties om schade aan een vechter realistisch weer te geven. Naarmate je vechter schade oploopt, zal zijn prestatie in het spel verminderen. Een snee boven het oog verlaagt de verdediging aan die kant, terwijl trappen tegen het been de mobiliteit verminderen en je vechter mank laat lopen.

Als een vechter genoeg verwondingen heeft, zal de dokter ingrijpen en kan zelfs de strijd stoppen, wat het een legitieme strategie maakt voor spelers. Je hebt ook Naadloze Submissies, waarbij je de rechterstick gebruikt om over te gaan naar verschillende bewegingen of de tegenstander te counteren. De Cinematische Herhalingen zijn ook het vermelden waard, waarbij je de winnende slagen van je gevecht laat zien met slow motion, dramatische hoeken en belichting.

EA Sports UFC 5 komt uit op 27 oktober.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: