Home Gaming EA SPORTS Super Mega Baseball 4 is nu verkrijgbaar, inclusief meer dan 200 baseball-legendes

EA SPORTS Super Mega Baseball 4 is nu verkrijgbaar, inclusief meer dan 200 baseball-legendes

by Mark van Truijen

Vandaag kondigen Electronic Arts Inc., EA SPORTS en Metalhead met veel enthousiasme de wereldwijde lancering aan van Super Mega Baseball 4, de nieuwste aflevering in de veelgeprezen Super Mega Baseball™-reeks. Super Mega Baseball 4 biedt nieuwe niveaus van opwinding en authenticiteit met de toevoeging van echte honkballelegendes en visueel luchtig plezier waar fans van hebben genoten in de hele franchise. Super Mega Baseball 4 is voor het eerst beschikbaar op PlayStation®5 en Xbox Series X|S, met cross-play in de Pennant Race en Online Leagues op alle platformen, inclusief Xbox One, PlayStation®4, Nintendo Switch en pc via Steam®.

Super Mega Baseball 4 tilt de geliefde franchise naar nieuwe hoogten en biedt meeslepend en levendig gameplay dat trouw blijft aan de Super Mega Baseball-franchise waar spelers van houden. Met Baseball Hall of Famer David “Big Papi” Ortiz als de allereerste coveratleet van de Super Mega Baseball 4, staan meer dan 200 grotere-dan-het-leven honkballelegendes zoals Babe Ruth, Hank Aaron, Jose Bautista, Randy Johnson en meer klaar om het veld te betreden met de geliefde Super Mega League All-Stars-ervaring.

“We zijn ongelooflijk enthousiast om Super Mega Baseball 4 samen met EA SPORTS te lanceren en het plezier van visueel luchtig honkbal naar spelers over de hele wereld te brengen,” zei Scott Drader, Studio Director en Senior Producer bij Metalhead. “Met spannende nieuwe functies en content die door de community zijn gevraagd, diepgaande aanpassingsopties en een groot aantal opmerkelijke honkballelegendes kunnen we niet wachten tot spelers de bal over het hek slaan!”

Super Mega Baseball 4 brengt de meest significante presentatie-upgrade in de geschiedenis van de franchise. Elk hoekje van het spel ziet er beter uit dan ooit tevoren, vol met verbluffende graphics, verbeterde speleranimaties en prachtige nieuwe stadions. Het spel bevat een scala aan nieuwe functies in de basismodi, zoals Exhibition, Franchise, Pennant Race, Season en Online Leagues, waaronder:

  • Honkballelegendes: Meer dan 200 honkballelegendes zijn geïntegreerd in Super Mega Baseball 4, naast de geliefde Super Mega Baseball. Speel in een competitie met honkballelegendes met teams georganiseerd per tijdperk, of mix het op met Shuffle Draft, een nieuwe functie waarmee je zowel Legends als Super Mega All-Stars kunt draften om een uniek team samen te stellen.
  • Nieuwe platforms en cross-play: Super Mega Baseball 4 breidt uit naar PlayStation®5 en Xbox Series X|S, inclusief cross-play in Pennant Race en Online Leagues op nieuwe platforms, evenals PlayStation®4, Xbox One, Nintendo Switch™ en pc.
  • Topverzoeken van de community: Van verbeteringen in de Franchise-modus tot de gloednieuwe Shuffle Draft-functie die is geïnspireerd op deckbuilding, tot uitgebreide Player Traits en een nieuw Team Chemistry-systeem dat een nieuwe laag strategie toevoegt
  • Vernieuwde visuals: Ervaar authentiek, cinematografisch honkbal, mogelijk gemaakt door nieuwe camera’s, cutscene-animaties en verlichting die een levensechte omgeving bieden in elk stadion. Verbeterd geluid:
  • Nieuwe geluidseffecten voor het publiek, voice-over en foley zorgen voor een grote upgrade van het geluid in het hele spel, van de thuisplaat tot de tribunes. Bovendien zullen spelers worden ondergedompeld in de geluiden van honkbal met een geheel nieuwe soundtrack met gelicenseerde en originele muziek.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: