Home Gaming EA SPORTS MADDEN NFL 24 officieel onthuld

EA SPORTS MADDEN NFL 24 officieel onthuld

by Jos Vis

Electronic Arts en EA SPORTS hebben vandaag EA SPORTS Madden NFL 24 onthuld, met nieuwe diepgang in gameplay die meer controle en realisme biedt op de versies voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc, dankzij de volgende evolutie van FieldSENSE en de introductie van SAPIEN Technology. SAPIEN-technologie zorgt voor een sprong voorwaarts in de realiteit van de NFL door het skelet van de personages opnieuw op te bouwen en meer lichaamsdefinitie en variatie te bieden in de fysieke verschijning op het veld. SAPIEN maakt de personages menselijker en anatomisch correcter, verbetert authentieke atletische bewegingen en creëert met FieldSENSE bewegingspatronen op het veld die levensecht zijn. Tientallen verbeteringen in de basis van het voetbalspel tillen de Madden NFL 24-voetbalervaring naar een hoger niveau, terwijl de terugkeer van de geliefde Superstar-modus en mini-games (op de versies voor PS5, Xbox Series X|S en pc) nieuwe en leuke manieren bieden om het spel te spelen en te leren. Bovendien kunnen fans voor het eerst met vrienden spelen, ongeacht hun platform, met cross-play ondersteuning en gelijke functionaliteit op PS5, Xbox Series X|S en pc in head-to-head en bepaalde online multiplayermodi.

“We hebben vorig jaar met de introductie van FieldSENSE een nieuw fundament gelegd voor het voetbalspel, wat resulteerde in een van de best verkopende jaren in de geschiedenis van de Madden NFL-franchise, en we gaan nog dieper in op de gebieden waar onze fans het meest naar verlangen in Madden NFL 24,” aldus Mike Mahar, Senior Producer van Madden NFL. “We hebben meer manieren toegevoegd om te spelen met mini-games en Superstar, meer realisme dankzij FieldSENSE, een diepere onderdompeling met tientallen verbeteringen in de basis van het voetbalspel en de introductie van SAPIEN Technology – dit alles brengt het spel dichter bij wat fans zien in de NFL.”

Buffalo Bills-fans hebben iets speciaals te vieren, want hun quarterback, Josh Allen, wordt de eerste speler van de Bills die op de cover van Madden NFL staat. Als een van de meest dynamische spelmakers in de competitie bezit Allen het NFL-record voor meeste touchdowns (177) in de eerste vijf seizoenen van zijn carrière, waarmee hij de topscorer werd onder de quarterbacks in Madden NFL 23 qua aantal yards en touchdowns.

“Als fan van Madden NFL sinds mijn kindertijd voel ik me vereerd om de eerste Buffalo Bills-speler op de cover te zijn, en ik zou hier niet zijn gekomen zonder de steun van mijn team en de Bills Mafia,” zei Josh Allen. “Superstar en mini-games zijn terug in Madden, en ik ben erg enthousiast dat fans kunnen zien hoe de ervaringen zijn geëvolueerd.”

De gameplay in Madden NFL 24 voor PS5, Xbox Series X|S en pc is realistischer, met verbeteringen in FieldSENSE die meer controle bieden bij het gooien, vangen en tackelen, en SAPIEN-technologie die zorgt voor meer lichaamsdefinitie die de vloeiendheid van atletische bewegingen verbetert.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: