That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, PC, PS4, Xbox One

EA SPORTS MADDEN NFL 20 is vanaf vandaag wereldwijd verkrijgbaar

Vandaag is de onofficiële start van het voetbalseizoen, toen Electronic Arts Inc. EA SPORTS Madden NFL 20 wereldwijd lanceerde op Xbox One, PlayStation 4 en Origin voor pc. Fans van Pigskin kunnen zich dit jaar supersterren voelen met de introductie van Superstar X-Factors, waarmee de speciale vaardigheden van de meest vooraanstaande NFL-spelers van vandaag worden ontgrendeld, evenals een gloednieuwe carrièrecampagne-ervaring in Face of the Franchise: QB1 waar spelers beginnen als een college QB en vervolgen hun weg naar de NFL.

“Er is een enorme focus op kwaliteit en vooral plezier in Madden NFL 20”, zegt Seann Graddy, uitvoerend producent. “We geloven dat de nieuwe Superstar X-factoren echt de grootste NFL-sterren tot leven brengen en ze laten voelen als de elitespelers die ze echt zijn, en we zijn enthousiast voor fans om onze nieuwe carrièrecampagne in Face of the Franchise te bekijken: QB1 . Samen bieden deze functies nieuwe manieren om te spelen waar onze fans om hebben gevraagd en leggen ze de basis voor een aantal echt coole innovaties in de toekomst. “

Het plezier stopt daar niet, want Madden NFL 20 introduceert ook nieuwe RPO-spelen (Run Pass Option), nieuwe handtekeninganimaties, playbooks en meer. Fans van Madden Ultimate Team kunnen ook genieten van de introductie van missies, duidelijke paden naar nieuwe items en beloningen waarmee spelers dominante squadrons kunnen opbouwen.

Voor degenen die houden van de spanning van concurrentie, keert de Madden NFL 20 Championship Series terug als esports-concurrenten over de hele wereld achter NFL-gamingglory aan. De Madden NFL 20 Championship-serie heeft een nieuw uiterlijk dat de verbinding met de sport verbetert, aangezien alle vier Madden NFL 20 Major-toernooien plaatsvinden tijdens belangrijke NFL-buigpunten. Voor meer informatie, bezoek www.MaddenChampionship.com/compete.

Een nieuw seizoen van de mobiele versie van de game – Madden NFL Mobile – is ook van start gegaan, waardoor spelers altijd en overal geweldige prestaties kunnen behalen met een robuuste nieuwe functieset, waaronder dynamische NFL-seizoenen, competitieve gameplay en nieuwe offensieve schema’s en vaardigheden om teams rond te bouwen. Madden NFL Mobile kan nu worden gedownload in de App Store en Google Play.

Madden NFL 20 is ontwikkeld in Orlando, Florida door EA Tiburon en is nu beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en Origin voor pc.

Ga voor meer informatie over EA SPORTS Madden NFL naar www.easports.com/Madden-NFL. Doe mee met het EA SPORTS Madden NFL-gesprek op Twitter en Facebook.

Ga voor meer informatie over EA SPORTS-games, inclusief nieuws, video, blogs, forums en game-apps, naar www.easports.com om verbinding te maken, te delen en te concurreren.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE