Home Gaming EA SPORTS kondigt franchise-nieuws over Madden NFL 17 aan op EA Play

EA SPORTS kondigt franchise-nieuws over Madden NFL 17 aan op EA Play

by Mark van Truijen

Vandaag heeft Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) op EA Play officieel de volledige details vrijgegeven over de verbeteringen in Franchise van Madden NFL 17 op Xbox One en PlayStation®4. De versie van dit jaar biedt zelfs nog meer diepgang, maar blijft een gestroomlijnde beleving bieden en de ervaringen op en buiten het veld zijn nog leuker en sluiten naadloos op elkaar aan. Vandaag debuteerde bij EA PLAY ook een gloednieuwe Madden NFL 17 -trailer om de fans enthousiast te maken voor het aankomende footballseizoen.

Dit jaar introduceert Franchise het nieuwe Play the Moments, de snelste manier om Madden NFL te spelen. Met Play the Moments kunnen fans de belangrijke momenten in een wedstrijd beleven en wordt de rest van de wedstrijd gesimuleerd. Op cruciale momenten wordt de spelers gevraagd mee te doen, zoals drives bij de red zone, belangrijke third downs en beslissende drives. Zo krijgen ze de kans om te laten zien hoe ze zich redden uit benarde situaties. Door de kortere wedstrijden kunnen Franchise-spelers hun team in een weekend helemaal van openingsdag naar de Super Bowl leiden, wat voor maximaal plezier zorgt. Vanzelfsprekend kunnen spelers die de volledige wedstrijd willen meemaken, van de aftrap tot het beginsignaal, Play the Moments uitschakelen of tijdens de wedstrijd op elk moment bijspringen of weer weggaan.

Buiten de lijnen kunnen spelers met de nieuwe Franchise-wedstrijdplanning hun strategie op maat maken om de sterke punten van hun team en de zwakke punten van de tegenstander te benutten, inclusief in-game boosts. Met New Big Decisions komen beslissingen over spelers aan bod, zoals spelers terugbrengen van een blessure, contractvrije spelers tekenen en onderhandelen over nieuwe contracten. Naast dit alles bevat Madden NFL 17 op Xbox One en PlayStation®4 ook de meest gevraagde opties door de community, zoals oefenen met teams, volledig bewerken van spelers en een dynamisch scoreverslag van andere wedstrijden.

Het Franchise-nieuws van Madden NFL 17 komt vlak na de details over de meest gebalanceerde gameplay in de serie tot nu toe en de toevoeging van de nieuwe commentatoren Brandon Gaudin en Charles Davis.

EA Access*-leden kunnen alleen op Xbox One Madden NFL 17 voor de release tijdelijk uitproberen als onderdeel van een Play First-proefversie.

Madden NFL 17 is ontwikkeld door EA Tiburonin in Orlando in Florida en is vanaf 23 augustus beschikbaar voor Xbox One, het alles-in-een games- en entertainmentsysteem van Microsoft, het Xbox 360® games- en entertainmentsysteem, het PlayStation®4 computerentertainmentsysteem en het PlayStation®3 entertainmentsysteem. Ga om meer te weten te komen over Madden NFL 17 naarhttp://www.easports.com/madden-nfl.

De deelname van alle spelers is mogelijk gemaakt door NFL Players Inc., de licentie- en marketingdochtermaatschappij van de NFL Players Association (NFLPA).

Het EA SPORTS™-merk is een van de toonaangevende sportentertainmentmerken ter wereld, met bestverkopende videogameseries, bekroonde interactieve technologie, fanprogramma’s en digitale cross-platform-ervaringen. De EA SPORTS-studio’s creëren verbonden ervaringen die de emoties van sporten tot leven brengen met videogames, waaronder Madden NFL football, EA SPORTS™ FIFA,  NHL®hockey, NBA LIVE basketbal, Rory McIlroy PGA TOUR® golf, SSX™ en EA SPORTS UFC®.

Ga naar www.easports.com voor meer informatie over EA SPORTS-games, zoals nieuws, video’s, blogs, forums en game-apps om te verbinden, delen en mee te doen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x