Home Gaming EA SPORTS FIFA 17 is vanaf vandaag verkrijgbaar

EA SPORTS FIFA 17 is vanaf vandaag verkrijgbaar

by Mark van Truijen

Vandaag brengt Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) EA SPORTS™ FIFA 17 uit voor de Xbox One, PlayStation®4, Xbox 360, PlayStation®3 en Origin™ voor PC. FIFA 17 is de allereerste game die wordt aangedreven door Frostbite™*, een van de toonaangevende game-engines in de industrie. Frostbite™ biedt levensechte beleving, neemt je mee naar nieuwe omgevingen in de voetbalwereld en laat fans kennismaken met personages boordevol diepgang en emotie. Eveneens nieuw dit jaar is The Journey*. In dit nieuwe speltype beleven de fans binnen en buiten het veld de reis naar de top van de Premier League als aanstormend talent Alex Hunter.

“Dit is met recht een speciaal jaar voor FIFA,” aldus David Rutter, GM en Executive Producer van FIFA 17. “We bieden een gloednieuwe engine, een totaal nieuw speltype en nog veel meer. Het is bijna niet te bevatten wat ons team allemaal voor elkaar heeft gekregen voor de editie van dit jaar. We zijn helemaal klaar voor het moment dat onze fans het veld betreden en het zelf kunnen ervaren.”

Met de introductie van de nieuwe Selectie-uitdagingen en een nieuwe manier om te strijden in FUT Champions*, is dit jaar eveneens het allergrootste seizoen voor FIFA Ultimate Team™ tot nu toe. Voor Selectie-uitdagingen moeten fans speciale uitdagingen rondom een bepaald thema voltooien, zoals teams samenstellen met enkel spelers uit hetzelfde land of dezelfde competitie. Door uitdagingen te voltooien ontvangen spelers in-gamebeloningen. Gedurende het jaar worden er constant nieuwe uitdagingen in de game toegevoegd.

In FUT Champions krijgen spelers de kans om zich te kwalificeren voor de Weekend League en te strijden voor de topposities in de maandelijkse klassementen**. Een hogere plaats resulteert in in-gamebeloningen van hogere waarde. De toekomstige topspelers krijgen de kans om mee te doen*** aan de FIFA Interactive World Cup en de EA SPORTS FIFA 17 Ultimate Team Championship Series****.

Op het gebied van gameplay biedt FIFA 17 een totale vernieuwing wat betreft de manier waarop spelers denken en bewegen, fysiek contact hebben met tegenstanders en het opzetten van een aanval. Belangrijke nieuwe gameplayfuncties zijn onder meer de vernieuwde spelhervattingen zoals vrije trappen en penalty’s. Daarnaast is het fysiek spel vernieuwd en komen de spelers in aanraking met een gloednieuw actief intelligentiesysteem. Hierdoor heeft de speler de totale controle om op elk moment te kunnen heersen op het veld. Fans kunnen meer te weten komen over de nieuwe gameplayfuncties van FIFA 17 op de website van FIFA 17 en door een EA SPORTS FIFA Insider (http://easports.com/nl/fifa) te worden. Fans kunnen ook lid worden van de EA SPORTS FIFA-community op http://www.facebook.com/fifabenelux en ons volgen via Twitter @easportsfifa en Instagram. De PEGI heeft het spel de classificatie PEGI 3 gegeven.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x