Home Gaming EA SPORTS FIFA 17 introduceert The Journey

EA SPORTS FIFA 17 introduceert The Journey

by Mark van Truijen

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) introduceert vandaag EA SPORTS™ FIFA 17 The Journey, een volledig nieuwe gamemodus aangedreven door Frostbite™*. Ondergedompeld in The Journey, beleven spelers hun eigen verhaal door in de huid te kruipen van Premier League prospect, Alex Hunter, die zich in de kijker wil spelen in het spel. Spelers zullen nieuwe voetbalwerelden bezoeken, personages boordevol emotie en karakter ontmoeten,  hoogte- en dieptepunten beleven door eigen beslissingen op en buiten het veld,  en interacteren met personages gedurende het seizoen 2016/17, terwijl ze spelen voor één van de twintig clubs in de Premier League. Als afstammeling van professionele voetballers, zal Alex Hunter nu zelf vanaf 29 september met zijn eigen persoonlijke nalatenschap beginnen in FIFA 17 op Xbox One, PlayStation 4 en PC.

Leer meer over The Journey en Alex Hunter: https://www.easports.com/fifa/the-journey 

“Wij omarmen de kracht van de Frostbite-engine om een nieuwe meeslepende ervaring te kunnen brengen aan de FIFA-franchise en geven spelers de kans om hun eigen voetbalverhaal te beleven door de ogen van een professionele voetballer,” zegt Nick Channon, Senior Producer. “The Journey maakt dat mogelijk door authenticiteit, interacties en je prestaties op het veld die het verhaal bepalen.”

Volledige innovatie in gameplay verandert de manier waarop spelers denken en bewegen, fysieke interactie met tegenstanders hebben en aanvalstactieken inzetten. Dit zorgt ervoor dat spelers controle hebben over ieder moment op het veld. Duizenden nieuwe animaties en een focus op technologie maakt in FIFA 17 levensechte actie, een gebalanceerde gameplay en spannende aanvallen mogelijk. Er zijn vier pijlers gecombineerd om de volledige controle te geven aan spelers door nieuwe gamemechanieken te introduceren.

Set Piece Rewrite – Nieuwe penalties, vrije trappen, corners en ingooien brengen creativiteit en variatie in elke dode bal-situatie.

Physical Play Overhaul –  Pushback Technologie (U.S. Patent-Pending) verandert de manier waarop spelers de fysieke interactie aangaan in iedere situatie en introduceert een nieuw afschermingssysteem dat spelers meer controle geeft wanneer ze in balbezit zijn of strijden om de bal.

Active Intelligence System – Een gloednieuw intelligent systeem geeft spelers de mogelijkheid om ruimtes beter in te schatten en te classificeren waardoor er slimmere beslissingen genomen kunnen worden zonder de bal. Spelers kunnen gebruik maken van een aantal New Run Types, zoals fake, directe en stunted loopacties om zonder de bal toch meer actief te blijven.

New Attacking Techniques – Nieuwe mogelijkheden tijdens de aanval geven spelers meer gelegenheid om voor het doel kansen te creëren en af te maken. Zet teamgenoten in positie met een Threaded Through Pass en maak fantastische doelpunten met Driven Finish of eenDownward Header.


Leer meer over FIFA 17 gameplay-features: https://www.easports.com/fifa/features

“Spelers willen controle; ze willen authenticiteit; en ze willen een gebalanceerde en spannende game die zorgt voor momenten waarbij ze uit hun stoel springen en ervoor zorgen dat hun vrienden de replay bekijken,” vertelt Aaron McHardy, Producer. “We hebben bij de introductie van een nieuwe engine, de mogelijkheid gepakt om te kijken naar alles wat we konden doen om deze momenten te kunnen leveren. We hebben uiteindelijk vier grote gebieden geïdentificeerd waar wij een niveau van controle hebben kunnen introduceren wat ons nog nooit eerder gelukt is.” 

FIFA 17 wordt aangedreven door Frostbite*. Één van de toonaangevende game-engines in de industrie, Frostbite biedt authentieke en levensechte actie, neemt spelers mee naar nieuwe voetbalwerelden en laat fans kennismaken met personages boordevol karakter en emotie. Voor meer informatie, ga naar: https://www.easports.com/fifa/frostbite.

Fans die de FIFA 17 Super Deluxe Edition reserveren, ontvangen tot 40 FIFA Ultimate Team Premium Jumbo Goud-pakketten, Team van de week-leenspelers en andere FUT-content. Klik hier om alles te weten te komen over onze reserveringsaanbiedingen.

EA Access**-leden op Xbox One en Origin Access**-leden op PC kunnen de game vóór de release spelen dankzij de Play First-proefversies. Binnenkort kun je meer informatie verwachten over de toegang en beschikbaarheid.

FIFA 17 is ontwikkeld door EA Vancouver en zal in Noord-Amerika verkrijgbaar zijn op 27 september en wereldwijd op 29 september op Origin™ voor PC, Xbox One, het PlayStation®4 computerentertainmentsysteem, het Xbox 360®-videogame en entertainmentsysteem en het PlayStation®3-entertainmentsysteem.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x