Home Gaming EA SPORTS FC 24 verwelkomt The Rolling Stones en acht nieuwe nummers toe aan soundtrack

EA SPORTS FC 24 verwelkomt The Rolling Stones en acht nieuwe nummers toe aan soundtrack

by Jos Vis

EA SPORTS FC verwelkomt The Rolling Stones in EA SPORTS FC 24 en werkt samen aan het ontwerp van hun in-game vanity-kit. Artist-kits van Obongjayar en Michaël Brun zijn nu ook in de game beschikbaar. Er zijn acht nieuwe nummers toegevoegd aan de officiële soundtrack van EA SPORTS FC 24, wat een aanvulling is op een bestaande lijst met krachtige nummers die fans kunnen ontdekken, waarmee ze verbinding kunnen maken en waarvan ze kunnen genieten tijdens het spelen van EA SPORTS FC 24.

De soundtrack, die in de loop der jaren een iconisch element van het merk is geworden, bevat meer dan 100 artiesten van over de hele wereld, zowel geliefd als opkomend, en heeft onlangs een update in de game gekregen met frisse nieuwe muziek die nu beschikbaar is, waaronder:

  • Fred weer… & Obongjayar, dol op je
  • Peso Pluma, Grupo Frontera, TULUM
  • Rael, Gloria Groove & Tropkillaz, Vem com tudo
  • TROYBOI ft. ARMANI WHITE, SLUIT HET UIT
  • Onoprecht, glimlach
  • KABEAUSHÉ, DEZE GERECHTEN GAAN NIET ZICHZELF
  • Dierencollectief, Zielenvanger
  • Onderwereld, Denver Luna (acapella)

Spelers hebben nu toegang tot in totaal drie nieuwe artiestenkits, waaronder kits met Obongjayar en Michaël Brun, authentiek ontworpen in samenwerking met de muziekartiesten zelf. Spelers kunnen de kits ontgrendelen en gebruiken in Ultimate Team. De Rolling Stones-kit kan worden verdiend door doelstellingen te voltooien. De Obongjayar- en Michaël Brun-kits zijn verkrijgbaar in de winkel.

“Ik ben mijn hele leven fan van EA SPORTS, dus het is echt een droom die uitkomt om mijn eigen tenue te kunnen maken in EA SPORTS FC 24.” zei Michael Brun. “Het is een echte eer om mijn cultuur, mijn liefde voor voetbal en mode in één samenwerking te kunnen samenvoegen. Ik hoop dat mensen ervan genieten!”.

Elk nummer en elke artiest op de soundtrack vertegenwoordigt de ambities van EA SPORTS FC om een werkelijk internationale soundscape te creëren die het mondiale karakter van voetbal en muzikale invloeden weerspiegelt. Terwijl de kracht van unieke voetbalstijlen als Total Football en Braziliaanse flair de continenten overstijgt, geldt dat ook voor Afrobeats, Reggaeton en Grime.

Nummers als LALA van Mike Towers, Phone van Sam Tompinks, MEDUZA van Em Beihold en They Don’t Love It van Jack Harlow behoren tot de meest populaire nummers in FC 24, sinds de wereldwijde lancering van de game op 29 september.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d