Home Gaming EA SPORTS en CONMEBOL kondigen meerjarige partnershipverlenging aan

EA SPORTS en CONMEBOL kondigen meerjarige partnershipverlenging aan

by Jos Vis

Vandaag hebben Electronics Arts en CONMEBOL, de oudste continentale confederatie ter wereld en het bestuursorgaan voor voetbal in Zuid-Amerika, een historische meerjarige partnershipverlenging aangekondigd met EA SPORTS. Deze samenwerking zorgt ervoor dat EA SPORTS de exclusieve sportvideogamepartner blijft van CONMEBOL en zorgt ervoor dat de meest prestigieuze voetbalcompetities van Zuid-Amerika worden gedeeld met miljoenen fans over de hele wereld als onderdeel van het nieuwe EA SPORTS FC-merkecosysteem.

De overeenkomst stelt beide organisaties ook in staat om een ongeëvenaarde voetbalervaring aan fans in de regio te bieden, dankzij de integratie van wereldberoemde CONMEBOL-competities, zoals CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana, CONMEBOL Recopa en CONMEBOL eLibertadores.

“Authenticiteit staat centraal in de EA SPORTS FC-ervaring, en dankzij onze vernieuwde samenwerking met CONMEBOL kunnen we het Zuid-Amerikaanse voetbal op wereldniveau vieren en naar een hoger plan tillen”, aldus David Jackson, VP Brand, EA SPORTS FC. “Onze federatiepartners zijn cruciaal voor het opbouwen van een innovatief en evoluerend voetbalplatform voor fans over de hele wereld, en we zijn ontzettend blij dat CONMEBOL onze visie deelt voor de toekomst van voetbal met EA SPORTS FC.”

EA SPORTS heeft interactief voetbal al 30 jaar gedefinieerd en een wereldwijde voetbalgemeenschap van meer dan 150 miljoen mensen opgebouwd via meerdere platforms – een gemeenschap die EA SPORTS FC nu blijft uitbreiden samen met partners zoals CONMEBOL, die een gemeenschappelijk doel hebben: een voetbaltoekomst waarbij de fans op de eerste plaats komen. Gebouwd op een basis van inclusiviteit en innovatie zullen fans blijven genieten van ongeëvenaarde authenticiteit met toegang tot meer dan 19.000 volledig gelicenseerde spelers, 700 teams en 30 competities, met de steun van meer dan 300 wereldwijde voetbalpartners die verdere uitbreiding mogelijk maken naar nieuwe gebieden, zowel op het gebied van vrouwenvoetbal als grassroots-voetbal.

“We zijn erg verheugd met de vernieuwing van onze samenwerking met EA SPORTS, een bedrijf dat onze toewijding deelt om het Zuid-Amerikaanse voetbal uit te breiden en te ontwikkelen,” zei Alejandro Domínguez, de voorzitter van CONMEBOL. “CONMEBOL is vastbesloten om nieuwe en betere middelen te zoeken die de ervaring van miljoenen fans in ons continent en de wereld verrijken met onze toernooien en competities. Op dit vlak is EA SPORTS een uniek waardevolle bondgenoot.”

EA SPORTS zal ook grassroots-voetbal in de regio ondersteunen met zijn platform EA SPORTS FC FUTURES, dat samenwerkt met het CONMEBOL Evolución-programma. Door CONMEBOL Evolución te ondersteunen, draagt EA SPORTS verder bij aan het bevorderen van de groei en ontwikkeling van voetbal wereldwijd.

Bovendien zal EA SPORTS blijven bijdragen aan de promotie en versnelling van vrouwenvoetbal door een officiële sponsor te worden van het CONMEBOL Libertadores Femenina-toernooi in de echte wereld. Dit benadrukt een voortdurende toewijding om het spel op elk niveau te helpen, te leren, te laten groeien en te ondersteunen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: