Home Gaming EA en Motive Studios werken aan Iron Man-game

EA en Motive Studios werken aan Iron Man-game

by Jos Vis

Een geheel nieuwe singleplayer, third-person, action-adventure Iron Man-videogame is nu in vroege ontwikkeling bij Motive Studio in Montreal. Het team wordt geleid door Olivier Proulx, die ervaring heeft met het werken aan eerdere Marvel-titels zoals Marvel’s Guardians of the Galaxy, en wordt vergezeld door een toegewijd team van gepassioneerde veteranen uit de industrie, waaronder Ian Frazier, Maëlenn Lumineau en JF Poirier in de studio.

De game, ontwikkeld in samenwerking met Marvel Games, zal een origineel verhaal bevatten dat gebruik maakt van de rijke geschiedenis van Iron Man, de complexiteit, het charisma en het creatieve genie van Tony Stark kanaliseert, en spelers in staat stelt te voelen hoe het is om echt als Iron te spelen. Man.

Motive Studio brengt hun talent en opwinding voor het creëren van favoriete werelden voor spelers om te verkennen en hun eigen held te zijn, met ervaring met het ontwikkelen van titels zoals Star Wars: Squadrons en de aanstaande remake van Dead Space op 27 januari 2023.

“We zijn verheugd om samen te werken met het getalenteerde team van Motive Studio om hun originele visie van een van Marvel’s belangrijkste, krachtigste en meest geliefde personages te brengen”, aldus Bill Rosemann, Vice President en Creative Director bij Marvel Games. “Hun ervaring met zowel gevestigde entertainmentwerelden als spannende gameplay – gecombineerd met hun authentieke passie voor het gepantserde icoon – zal onze zoektocht voeden om een ​​liefdesbrief te bezorgen aan een legendarische held in de vorm van de ultieme Iron Man-videogame.”

“Het is een eer en een voorrecht om de mogelijkheid te hebben om een ​​videogame te maken die is gebaseerd op een van de meest iconische superhelden in de entertainmentwereld van vandaag”, zegt Olivier Proulx, Executive Producer. “We hebben een geweldige kans om een ​​nieuw en uniek verhaal te creëren dat we het onze kunnen noemen. Marvel moedigt ons aan om iets nieuws te creëren. We hebben veel vrijheid, wat zo boeiend is voor het team.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: