That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Android, Featured, Gaming, Highlighted, iOS, PC, PS4, Xbox One

E3 2019: Alle Bethesda Games bevestigd tot nu toe

E3 2019 staat om de hoek en we lieten eerder al de plannen van Activision weten, nu is Bethesda aan de beurt. De show van Bethesda staat gepland net voor de show start.

Bethesda komt namelijk op Zondag 9 juni en paar uur na de show van Microsoft. De presentatie start om 5:30 PM PT / 8:30 PM ET (1:30 AM BST on June 10), deze is online en natuurlijk ook via ons te bekijken.

Wat kunnen we verwachten van de conferentie van Bethesda. Vorig jaar kwamen ze met titels als Rage 2, Doom Eternal, The Elder Scrolls VI, en Starfield. Het bedrijf heeft nu laten weten dat Doom Eternal sowieso aanwezig is tijdens de show dit jaar, het zal zeker weten niet de enige titel zijn. We weten dat Rage 2 DLC gaat ontvangen en deze kan nog weleens geshowd worden.

Twee titels kunnen we alvast van het lijstje afhalen, Starfield en Elder Scrolls VI, Todd Howard van Bethesda liet weten dat deze niet getoond zullen worden tijdens de show.

AllE Bethesda titels voor de E3

  • Doom Eternal
We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE