Home Gaming [E3 2015]Nintendo’s E3-evenementen brengen de show bij jou thuis!

[E3 2015]Nintendo’s E3-evenementen brengen de show bij jou thuis!

by Mark van Truijen

– Tijdens de E3 2015 videogamebeurs in Los Angeles biedt Nintendo Europese fans diverse opties om de actie te volgen. Bijvoorbeeld via een reeks Nintendo Treehouse: Liveuitzendingen of met het Nintendo Digital Event op 16 juni. Hieronder een handig overzicht van Nintendo’s live-verslaggeving vanaf de E3:

Zondag 14 juni
Super Smash Bros. for Nintendo 3DS & Wii U – Nieuwe content in aantocht:
Bekijk een speciale videopresentatie, gepresenteerd door Masahiro Sakurai, op zondag 14 juni om 16:40 via Nintendo of Europe’s E3 2015-website of Twitch.

Nintendo World Championships 2015 Pre-Show:
Deze speciale aflevering van Nintendo Treehouse: Live blikt vooruit op alle actie van de Nintendo World Championships 2015. De show duurt van ongeveer 23:35 tot 00:00 en is te volgen via Twitch.

Zondag 14 juni / maandag 15 juni Nintendo World Championships 2015:
Voor het eerst in 25 jaar zullen gamers strijden om de titel van Nintendo World Champion. Acht winnaars van plaatselijke kwalificatierondes in de VS zullen hun krachten meten met acht uitgenodigde tegenstanders in het L.A. LIVE in Los Angeles tijdens een Nintendo gamecompetitie met meerdere rondes. Slechts één van hen zal uiteindelijk gekroond worden tot 2015 Nintendo World Champion. Op zondag 14 juni van 23:35-00:00 kun je op Twitch een vooruitblik op het toernooi bekijken via Nintendo Treehouse: Live. Op maandag 15 juni volgt dan het echte evenement tussen 00:00-03:30, wederom te bekijken via Twitch.

Dinsdag 16 juni / woensdag 17 juni
Nintendo Digital Event:
Ontvang Nintendo’s nieuws over komende games en ervaringen direct van de bron via de Nintendo Digital Event-videopresentatie. Ga om 18:00 uur naar http://e3.nintendo-europe.com of Twitch om alle onthullingen live te volgen.

Nintendo Treehouse: Live @ E3:
Kijk live naar een diepgaande verslaggeving door de medewerkers van Nintendo’s Treehouse over de nieuwe producten van Nintendo op de beursvloer. Deze interactieve show toont via Twitch live-spelbeelden en interviews met ontwikkelaars. Het begint allemaal direct na het Nintendo Digital Event.

Woensdag 17 juni / donderdag 18 juni
Nintendo Treehouse: Live @ E3:

De tweede dag van de show laat meer games en informatie zien die niet worden getoond op the E3 booth en is gepland vanaf 18:55 op woensdag 17 juni. Kijk live via Twitch.

Donderdag 18 juni / vrijdag 19 juni
Nintendo Treehouse: Live @ E3:
De start van de laatste aflevering van de show is gepland om 18:55 op donderdag 18 juni. Medewerkers van Nintendo’s Treehouse worden vergezeld door Nintendo ontwikkelaars voor de laatste kijk op onze E3 line-up. Kijk live via Twitch.

Fans in Europa kunnen hun plaatselijke Twitch-kanaal vinden via twitch.tv/team/Nintendo voor toegang tot alle livestreams rechtstreeks uit de VS, ondersteund door een plaatselijke chatroom.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: