Home Gaming Dying Light ontwikkelaar komt met concept art voor AAA Open World Fantasy Epic

Dying Light ontwikkelaar komt met concept art voor AAA Open World Fantasy Epic

by Mark van Truijen

Techland, de ontwikkelaar van Dying Light 2 Stay Human, blijft het spel ondersteunen met updates en een andere betaalde DLC die dit jaar uitkomt, maar werkt ook aan een nieuwe triple-A titel. Vorig jaar aangekondigd, heeft de nog onbenoemde titel onlangs nieuwe concept art ontvangen, waarin meer van de fantasiewereld te zien is.

In dezelfde tweet zei de ontwikkelaar dat het streeft naar “het creëren van een meeslepende, op het verhaal gerichte #AAA-titel die de beste aspecten van de gameplay die Techland bekend maakt, combineert en verfijnt”. De concept art toont een personage dat op een boom klimt en uitkijkt over een koninkrijk bij een waterval. Wat lijkt op een gebroken maan is te zien in de lucht, terwijl er verder weg een rotsachtige woestijn aanwezig is.

Er is verder niets bekend over de titel, behalve dat narratief directeur Karolina Stachyra en narratief leider Arkadiusz Borowik hebben gewerkt aan The Witcher 2: Assassins of Kings en The Witcher 3: Wild Hunt. Mario Maltezos is de creatief directeur, die heeft gewerkt aan titels als Mad Max, Middle-Earth: Shadow of Mordor, en nog veel meer. Blijf op de hoogte voor meer updates in het komende jaar.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: