Home MoviesNieuws Dutch Comic Con 2016 Samenvatting

Dutch Comic Con 2016 Samenvatting

by Mark van Truijen

27 & 28 maart was een goede dag om een comic nerd te zijn, waarom? Dutch Comic Con!! Had jij de pech dat je er niet bij kon zijn, of wil je gewoon even een refresher van wat er nou allemaal gebeurd is op de con, dan hebben wij hier kleine samenvatting voor je!

Dutch Comic Con, voor de mensen die het niet kennen: Is een grote beurs waar je acteurs kan ontmoeten, tv previews kunt bekijken, kunt gamen, comics kunt kopen, belachelijk veel cosplayers kunt bekijken en nog zo ontzettend veel meer.

Acteurs:
Acteurs waren er zat, jammer genoeg hadden we niet de tijd om naar alle acteurs te kunnen maar hier een kleine samenvatting van diegene die we wel hebben kunnen zien!

Doug Jones:
Doug Jones is onder andere bekend van Hellboy en is een acteur die ontzettend veel met extravagante kostuums werkt, bij deze Q&A merkte je echt dat deze man zo ontzettend veel liefde voor zijn vak had. De manier waarop hij over zijn films praatte, of een anekdote gaf in welke van zijn pakken hij nou wel of niet kon plassen. Het enthousiasme spoot er van af. Ik moet zeggen dat van alle acteurs die ik heb gezien tijden de Con, ik dit wel een van de leukste ervaringen vond.

Billy Dee Williams:
Ook wel bekend als Lando van Star Wars, was iemand waar ik ontzettend veel naar uitkeek. Het viel dan ook tegen toen het me een beetje op begon te vallen dat hij niet zo veel zin had om over Star Wars te praten (niet dat ik hem dit kwalijk neem, want na 20/30 jaar over dezelfde film praten zou ik ook gek worden), zijn antwoorden werden aannemelijk korter. Het is jammer dat het niet zo’n spannend interview was, maar wel leuk dat we hem hebben mogen aanschouwen!

Tommy Walker & Peter Shinkoda:
AKA Nobu en Francis uit Daredevil. En hoewel het super tof was om deze 2 acteurs samen te zien omdat ze zo’n ontzettend goede dynamiek hadden, viel het me een beetje tegen dat de halve zaal seizoen 2 nog niet hadden gezien waardoor het gesprek niet echt op gang kwam en ze bleven bij vragen die allang bekend waren voor fans die seizoen 2 hebben gezien.
Wel zijn we erachter gekomen dat Tommy Walker heel graag Booster Gold zou willen spelen, wat mij dan weer heel blij maakt want Booster Gold is misschien wel een van mijn favoriete DC helden en zou zeker niet misstaan in Flash of Legends.
De acteur zelf leek me ook heel enthousiast om Booster te spelen dus DC doe je ding en cast deze arme acteur in de geweldige rol!!

TV preview:
Naast acteurs, hebben we ook kunnen genieten van een preview van 2 upcoming tv series. En met een gerust hart kan ik zeggen dat ze me alle 2 ontzettend tof lijken!

11-22-63:
Met in de hoofdrol James Franco, deze serie die deze maand uitkomt is gebaseerd op het boek van Stephen King met dezelfde naam. De serie gaat over James Franco die de taak krijgt om terug in de tijd te reizen om de dood van JFK te stoppen en zo de wereld een betere plaats te maken, niet alleen levert dit een leuk kijkje in het verleden wat ontzettend goed is gedaan. Ook zet het een heel goed overheid complot theorie verhaal neer, wat ik altijd wel interessant vindt. Ik ben benieuwd hoe deze serie zich verder gaat ontwikkelen!

Outcast:
Hoewel ik nog niet zeker weet welke kant deze serie precies op gaat, weet ik wel dat als je van horror houd dit een geweldige serie gaat worden. We zagen in de eerste aflevering al een aantal groteske beelden en een exorcisme. Met een beetje geluk en goede story kan dit zomaar de nieuwe Supernatural gaan worden!

Verder hebben we vooral heel veel rond gelopen, old school games gespeeld, ik heb nog wat Booster Gold Comics gekocht (HellYeah!) en vooral heel veel mensen gekeken.
Klinkt dit nou ontzettend goed? Like Dutch Comic Con dan op Facebook en zorg dat je er volgend jaar ook bij kan zijn en wie weet zien wij je daar dan, want wij gaan er zeker weer heen!!

5

6

7

8

9

10

11

12

2

3

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: