Home Gaming DROVA – Forsaken Kin ontketent gameplay-trailer

DROVA – Forsaken Kin ontketent gameplay-trailer

by Jos Vis

Deck13 Spotlight en Just2D kondigen de release aan van een spannende en onthullende ’teaser’ gameplay-trailer voor DROVA – Forsaken Kin, de grimmige donkere Pixel RPG die zich afspeelt in een mystieke Keltische wereld.

De meedogenloze open wereld verwelkomt nieuwe reizigers in 2024 op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch.

Maak de geesten van de natuur tot slaaf – of red ze!
Welkom in het beloofde land Drova, waar de priesters deze nieuwe wereld hebben geprezen. Vol hoop reis je door een portaal naar deze nieuwe andere wereld – gewoon om te beseffen dat je er alleen voor staat en dat niemand het paradijs lijkt te waarderen. In plaats daarvan is Drova een grimmige wereld waar elke man voor zichzelf is.

Twee facties – een probeert de geesten van de natuur tot slaaf te maken, een probeert de geesten te redden om de wereld levend te houden – welk pad kies je? En, nog belangrijker, kun je overleven in een wereld die je altijd zal proberen te vermoorden?

De nieuwe gameplay-trailer geeft spelers de kans om een eerste blik te werpen op de atmosferische open wereld, gruwelijke vijanden en de barre omstandigheden waarin bandieten je misschien knock-out slaan om je te beroven. En misschien zelfs een eerste blik op de magische vaardigheden die spelers kunnen gebruiken als ze gebruik maken van de geesten van de natuur.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d