Home Gaming Dromerig verhalend avontuur ‘Always in Mind’ debuteerde door Inevitable Studios

Dromerig verhalend avontuur ‘Always in Mind’ debuteerde door Inevitable Studios

by Jos Vis

Ervaar het hartverwarmende verhaal van een jonge jongen die vastzit in zijn eigen onderbewustzijn in Always in Mind, de emotionele debuutgame van Inevitable Studios die binnenkort op Steam verschijnt.

Wanneer de 12-jarige Teddy door een bizar ongeluk in coma raakt, wordt een AI-implantaat dat bekend staat als ‘Proxy’ zijn enige hoop om de weg terug naar zijn familie te vinden. Ga op een onvoorspelbare reis door verbijsterende droomlandschappen en verken een magisch avontuur dat is opgebouwd uit familiegeschiedenissen die op ongelooflijke manieren tot leven zijn gebracht.

Dompel jezelf onder in Teddy’s verbeelding, springend, kromtrekkend, glijdend en glijdend door elke hoek van zijn geest. Beleef een sentimenteel coming-of-age-verhaal en ontdek waarom echte verandering alleen van binnenuit komt.

“Always in Mind is een liefdesbrief aan de videogames die we door de jaren heen hebben gespeeld en waar we dol op zijn”, zegt Cord Smith, Game Director bij Inevitable Studios. “Onze ambitie is om een unieke, verhaalrijke ervaring te creëren die een blijvende indruk achterlaat en de harten van spelers van elke generatie raakt.”

Inevitable Games is opgericht door veteraan Cord Smith (Compulsion Games, Square Enix, UBISOFT, Sega) en geboren uit een verlangen om betekenisvolle games te creëren met getalenteerde mensen over de hele wereld.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d