Home Gaming Drijf weg op een heldere oceaan in Submerged: Hidden Depths

Drijf weg op een heldere oceaan in Submerged: Hidden Depths

by Jos Vis

De in Canberra gevestigde onafhankelijke ontwikkelaar, Uppercut Games, is verheugd om aan te kondigen dat Submerged: Hidden Depths, het vervolg op hun op water gebaseerde verkenningstitel, Submerged, wordt gelanceerd op Steam, evenals op Xbox- en PlayStations-consoles.

Submerged: Hidden Depths is een ‘ontspannings’-avontuur waarin het broer of zus-duo, Miku en Taku, de mysteries van een verzonken stad in een uitgestrekte en levendige wereld blootlegt. Verdwaald op zee in hun vissersboot, zullen onze hoofdrolspelers afbrokkelende wolkenkrabbers moeten beklimmen, nieuwe wezens moeten ontmoeten en lang verlaten puzzels moeten oplossen om dit raadselachtige verhaal samen te voegen.

Submerged: Hidden Depths heeft een zintuiglijke volheid die een ontspannende ervaring creëert, met rijke en kleurrijke omgevingen, rustgevende geluiden van de oceaan en kalmerende zonsopgangen. Spelers worden uitgenodigd om te vertragen en zich in hun eigen tempo onder te dompelen in de rust.

Na het bekroonde Submerged, zal Miku en Taku’s avontuur beschikbaar zijn op Steam, Xbox One en Xbox Series S/X, plus PlayStation 4 en PlayStation 5. Dankzij uitgebreide spelerstools en puzzels kunnen spelers vol ontzag blijven voor de wonderen van Submerged: Hidden Depths.

“Na het creëren van zo’n rijke en levendige wereld in Submerged, wisten we dat we moesten terugkeren en uitbreiden naar dat gevoel van verhevenheid.” merkte Ed Orman, mede-oprichter van Uppercut Games op: “Submerged: Hidden Depths, hoewel het ook een puzzel-, gevechtsvrij avonturenspel is, gaat fundamenteel over die kenmerkende ontspannende ervaring, en het wonder en genot van het verkennen van een verbluffende wereld in je eigen tempo . Het is een titel die ons na aan het hart ligt en we kijken er naar uit om de schoonheid opnieuw te delen.”.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: