Home Gaming Drie nieuwe Nintendo Switch titels aangekondigd voor 2019

Drie nieuwe Nintendo Switch titels aangekondigd voor 2019

by Pim, Sel

De gekke avonturen van Critter en zijn trouwe metgezellen uit The Book of Unwritten Tales 2 zijn binnenkort te spelen op de Nintendo Switch. Of help je liever inspecteur Jakob Zellner om het mysterie van The Raven Remastered te onthullen. Op zoek naar iets meer actie? Sphinx and the cursed Mummy is dan een goede keuze.

Alle drie de titels komen begin 2019 naar de Nintendo Switch en zullen digitaal en fysiek beschikbaar zijn. De richtprijs is €29,99 voor elke game.

Over Sphinx and the Cursed Mummy
Sphinx and the Cursed Mummy is een origineel 3rd-person actie avontuur geïnspireerd door de mythologie van het oude Egypte. Reis over de wereld, via magische portals, om de kwaadaardige plannen van Set te dwarsbomen. De reis vereist Sphinx’s vaardigheden, behendigheid en speciale krachten. Hij zal ook moeten vertrouwen op zijn onwillige vriend, de Mummy, om te helpen wanneer hij onopvallend moet zijn. Door de gestolen magische kronen van Egypte te vinden, kan Sphinx Set stoppen en de wereld redden. 

•        Gebruik de Sphinx’s vaardigheid met wapens om dodelijke mythische monsters onder ogen te zien en transformeer naar een gevleugelde leeuw. 
•        Neem de controle over Mummy wanneer kracht- en vechtvaardigheden niet benodigd zijn en gebruik zijn stealth vaardigheid om vijanden te vermijden.
•        Werk samen met honderden unieke en fantasierijke wezens, vijanden en bondgenoten.
•        Fantastische graphics brengen deze mythische wereld gebaseerd op Egyptische legendes tot leven. 

Over The Book of Unwritten Tales 2
In The Book of Unwritten Tales 2 bestuurt de speler 4 verschillende karakters in een liefdevol gecreëerde fantasiewereld, waarin moeilijke logica puzzels opgelost moeten worden in een klassieke point-and-click stijl. Het opwindende verhaal en de gebruikelijke BoUT humor met talloze knipogen naar fantasie elementen en kleurrijke personages garanderen meer dan 20 uur speelplezier. 

•        Fantastisch verhaal met meer dan 20 uur gameplay.
•        Klassieke BoUT humor vol met verwijzingen naar Lord of the Rings, The Hobbit, Harry Potter, Discworld, Game of Thrones of World of WarCraft om er een paar te noemen.
•        Honderden gekke en verrassende logica puzzels
•        Vier speelbare helden. Één van hen is roze.
•        Projection-mapping-technologie combineert de geweldige functies van 2D en 3D.
•        Soundtrack met alle klassiekers en nieuwe stukken.

Over The Raven Remastered
Londen, 1964. Een oude robijn is gestolen uit het British Museum. Op de plaats delict: een ravenveer. Probeert iemand in de voetsporen te treden van The Raven, de legendarische meesterdief, die jaren daarvoor verdwenen was?
Inspecteur Anton Jakob Zellner bevindt zich in het midden van het soort moordmysterie dat hij tot nu toe alleen kende van het lezen van zijn favoriete misdaadromans. Niets is wat het lijkt. Iedereen heeft iets te verbergen. En de Raaf is iedereen altijd een stap voor …

•        Een klassiek whodunit-avontuur van KING Art, de makers van de serie Book of Unwritten Tales
•        Ervaar een spannend misdaadverhaal door de ogen van meerdere personages
•        Klassieke locaties voor moordmysterie, van een trein in de Zwitserse Alpen, tot een majestueus cruiseschip en het Cairo Museum
•        Stemwerk van hoge kwaliteit van een meeslepende cast met eigenzinnige personages
•        Volledig geremastered animaties, belichting en haar in Full HD-resolutie

Check hieronder voor 2 games een trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=rLd2M6KvmCs&feature=youtu.be

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: