Het is de fans niet ontgaan, Pokemon Red, Blue, en Yellow zijn vorige maand beschikbaar gekomen in de Nintendo eShop. Dit was ter eren van het 20 jarig jubileum. De klassieke games zijn zoals je ze herinner, met een paar nieuwe features. Eén van deze features is dat alle Pokemon uit deze games hun weg kunnen maken naar de nieuwe Pokemon Sun en Moon via de Pokemon Bank. Maar omdat je dien te betalen voor de Pokemon Bank hebben ze iets bedacht om het wat aantrekkelijker te maken voor spelers.

Mocht je dus iets meer zoeken uit de Bank dan gaat dat bij deze gebeuren. The Pokemon Company heeft laten weten dat een trio mystieke pokemon hun weg maken naar de Bank. Dit zijn Regirock, Regice, en Registeel. Mocht je in het bezit zijn van Omega Ruby en Alpha Sapphire, dan kan het zijn dat je deze al bezit, maar voor de nieuwkomers is dit een makkelijke manier om ze te krijgen.

Om deze pokemon in bezit te krijgen dien je je game te linken met de Bank. Dan kunnen ze worden geupload naar games of gebruikers, dit aanbod is niet voor altijd en duurt tot 31 oktober.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: